Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Пикантен мед – експлозия от вкусове

04 Сеп 2013, 10:46

Това го пробвах. Много е добро! Само дето не ми го оцениха, но пък имаше повече за мен ;) Солено - сладкиата комбинация много ми допадна, а послевкусът е пикантен :P

04 Сеп 2013, 16:18

Само дето не ми го оцениха,
По това си личи, че тази рецепта е само за ценители ;) И аз ще я пробвам...

Re: Медът- как да го използваме за здраве и красота.

05 Дек 2014, 11:39

valiart написа:Масажа с мед на гърба е много полезен. Буквално изтръгва токсините от тялото!

А как разбираш, че ти е изтръгнал токсините? :)

19 Яну 2015, 17:12

Очаквах поне да бъде лют червен пипер, не мисля, че би ми харесало, защото вкуса на меда, който така или иначе няма да се промени от вкуса на любимия ми червен пипер. :roll:

20 Яну 2015, 12:04

Аз мажа лицето си с мед понякога, действа чудесно, изчиства ми се кожата, но трябва да съм постоянна. :)

20 Яну 2015, 22:48

Hristova написа:Обичам билковия мед, обичам до на чайове, сладки, дори готвя месо с мед. Става не само вкусно, но и полезно. Пробвайте да си направите различни маринати за месо с мед и ще се убедите колко вкусно може да бъде.

Нали казват, че меда не бива да се готви? Макар че със сигурност е по-добре сготвен мед, отколкото бурканизирана подправка или сос. :)

25 Фев 2015, 17:16

Правя си маски с мед аз и кожата ми е ми е много хубаво :))

26 Фев 2015, 11:02

Медът наистина е голяма работа. :) Изкарах едни грип тази година и ми остана една ужасна мъчителна кашлица, която идваше от гърлото. Започнах да си слагам мед и сода на мястото, където ме дрзнеше и отмина за седмица ;)

27 Фев 2015, 16:36

Медът го ползвам само за здраве, не и за красота :) хапвам си всяка сутрин по една лъжица с мед :)

04 Мар 2015, 10:30

напоследък все повече оценяваме съставките на природните продукти, до скоро май рядко се говореше за алтернативно лечение. Аз страдам много от ларингит, ужааааасно е, и онзи ден пак се "подредих" на бързо с поредния ларингит. Веднага сухота в гърлото, възпаление, дрезгав глас, болка в гърдите, абе ужасна история :) Намазах се веднага с мед и сода - за 3 дена ми мина, остана само леките следи от кашлицата ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11