Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
27 Яну 2015, 16:57
мисля, че си си направила добър подарък
Особено, щом казваш, че нещата са били на ръба и е преляла чашата.
иначе ние с моят годеник (вече), си подаряваме наистина по-закачливи подаръци за Св. Валентин, но винаги има нещо сладникаво и захарно, сърца и тем подобни, но си позволяваме и малко по-..настоятелни подаръци..
27 Яну 2015, 16:58
Бельото наистина е добра идея, романтични вечери в някой хотел, може да си разиграете и някоя секс сцена, варианти има много.
27 Яну 2015, 17:36
Никога не съм си мислила, че позата може да има нещо общо с празника, според мен много зависи от атмосферата, от усещането в момента на хората. А и аз да ви кажа, много често ми се е случвало да правя лош секс на 14 февруари, сякаш по задължение, а не защото го искам..
27 Яну 2015, 17:53
Любовни зарове много готино звучи, но по-скоро бих го подарил без повод.
28 Яну 2015, 11:57
Цветя и шоколадови бонбони сякаш най се тачат от дамите, разбира се, ако им купите скъпо бижу още по-добре!
28 Яну 2015, 14:22
Надявам се, че няма да ми подарят такъв подарък, по-хубаво нещо сладникаво и традиционно.
30 Яну 2015, 17:28
Мен темата искрено ме разсмя. Разбира се, че позата не се влияе от празника. Каква е логиката, не разбирам ?
30 Яну 2015, 17:42
Аз бих се зарадвала на точно такъв подарък, май ще споделя на когото трябва