Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
30 Яну 2015, 17:57
S_Milenska написа:Надявам се, че няма да ми подарят такъв подарък, по-хубаво нещо сладникаво и традиционно.
Защо така, то и без повод може да си купиш шоколади и вино

а кога друг път ще се сетите да си вземете такъв подарък като заровете
30 Яну 2015, 18:16
Tinki написа:Аз бих се зарадвала на точно такъв подарък, май ще споделя на когото трябва

Направо ти го направи този подарък, приятеля ти ще остане без думи
30 Яну 2015, 18:25
Alexandrina написа:Мен темата искрено ме разсмя. Разбира се, че позата не се влияе от празника. Каква е логиката, не разбирам ?
Е, как - например, оставяте 69 и кучешката за други дни, а на Св. Валентин трябва да се придържате към нежния секс

)
03 Фев 2015, 11:25
а някой хора обичат да експериментират всеки ден, не е задължително да е празник
04 Фев 2015, 12:00
Миналата година и ние с моят мъж, както се казва, барабар Петко с мъжете ще правим секс на 14 февруари, е мога да ви кажа, че е бил едни от най-лошите ни пъти.

Затова тази година мисля да не мисля за празника и ако не щем не щем и толкова, без значение, че цял свят туй ще прави. А позата ще е последното, за което ще мисля.
04 Фев 2015, 12:16
Позата според мен много зависи от подаръка, ако е някоя еротична играчка, надали някаква си ти му и поза ще е от значение.
05 Фев 2015, 11:13
Локумът написа:Цветя и шоколадови бонбони сякаш най се тачат от дамите, разбира се, ако им купите скъпо бижу още по-добре!
Много искат пък!

Сега пак ще се говори за този малоумен празник, имам непоносимост към него но всяка година трябва да се правя на заинтересован, жените винаги искат да го празнуват, незасивимо какво приказват!
06 Фев 2015, 17:07
Изобщо не го обичам този празник, но за съжаление, май мъжете в наши дни повече държат на него и се налага да измислям глупави подаръци, може да взема такива зарчета..
09 Фев 2015, 11:22
Влизаме вече в любовната седмица, какви идеи имате за подаръците? ":)
11 Фев 2015, 18:11
И аз се замислям вече какво да подаря, омръзнало ми е от този псевдо празник, но няма как просто!