Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Марихуаната помага и на зависимите от хероин, смятате ли, че е редно да се декриминализира по този повод?

04 Мар 2015, 11:43

Този господин да ме извинява, но ако я няма марихуаната малко биха почнали изобщо да търсят такъв тип опияняващи средства.

Re: Марихуаната помага и на зависимите от хероин, смятате ли, че е редно да се декриминализира по този повод?

05 Мар 2015, 11:25

Да бе да :) Единичен случай, който не трябва да е пример на никой, в крайна сметка цялото това да се докараш до друсането не му е работа.

05 Мар 2015, 15:38

Kaya написа:Този господин да ме извинява, но ако я няма марихуаната малко биха почнали изобщо да търсят такъв тип опияняващи средства.

:o :o :o :o :o :o Предполагам, че и точно тя е тази, която е докарала глада в Африка, нали? :idea: :idea:

05 Мар 2015, 15:46

julianne написа:
Kaya написа:Този господин да ме извинява, но ако я няма марихуаната малко биха почнали изобщо да търсят такъв тип опияняващи средства.

:o :o :o :o :o :o Предполагам, че и точно тя е тази, която е докарала глада в Африка, нали? :idea: :idea:

не се заяждай като привърженик на марихуаната, в крайна сметка нима някой започва първо да се друса с хероин, а след това се лекува с марихуана, моля ти се!

Редно ли е онкоболни хора да бъдат съдени за притежание и употреба на марихуана?

13 Мар 2015, 18:59

Попаднах на новина, към която съм с ужасно смесени чувства, доста объркана и неразбираща!
Не мога да кажа, че съм За употребата на марихуана или Против нея, но това ти, детето ти и майка ти да бъдете болни от рак и държавата да те съди, че искаш да облекчиш страданията от терапия, която те убива е не само нелепо, а извънредно страшно, да не кажа, че е и срамно! :oops: :(
medical-marijuana.jpg
medical-marijuana.jpg (14.72 KiB) Прегледано 2154 пъти

При такива обстоятелства, вие бихте ли направили стъпка като тази на държавата ни - да започнете да съдите човек, чието бъдеще е на 50% обречено, както и това на семейството му? :oops:
Според вас редно ли е хора, които са онкоболни да бъдат съдени за притежание или употреба на марихуана :roll:

Re: Редно ли е онкоболни хора да бъдат съдени за притежание и употреба на марихуана?

13 Мар 2015, 19:00

Нечестна е цялата съдба на този човек, но не означава, че трябва да остане безнаказан, при наличието и на други методи за облекчаване на болки. :idea:

Re: Редно ли е онкоболни хора да бъдат съдени за притежание и употреба на марихуана?

13 Мар 2015, 19:02

При нас това не бива да се позволява, нали се сещате колко малко от хората имат възможност да се лекуват в чужбина и колко биха избрали вариантът, за да си набавят тези средства да разпространяват марихуана :idea:

16 Мар 2015, 09:53

Не е редно да се съдят, но е редно всички да спазваме законите, като цяло. С други думи - крайно време е да се легализира марихуаната в определени медицински случаи, за да не се стига до такива абсурди!

16 Мар 2015, 17:39

Не е редно, трябва да ги оставят да си търсят спасението, както намерят за добре! Абсурдно е, че са тръгнали да го съдят за подобно нещо!

16 Мар 2015, 17:55

Аз също не го одобрявам, все пак това за хора с истински проблеми и истинска нужда понякога от такива опиати.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12