09 Дек 2015, 12:09
Lollipop написа:rabotnata pchela написа:Като знам колко приятели имам, които тотално пропаднаха от пушене на марихуана, минаха на по-тежки неща в търсене на готин ефект и т.н. изобщо мога да кажа, че съм против. Разбира се това се приема консервативно от хората, които сега пушат или които не са ставали свидетели на хора, че техни близки са умирали от употребата на наркотици и не са им знаели началото просто.
Ами за съжаление, тръгне ли се по този път рядко има щастлив край.
09 Дек 2015, 12:33
09 Дек 2015, 13:43
Локумът написа:зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки.
09 Дек 2015, 16:15
Твой си избор.mimeto90 написа:Локумът написа:зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки.
Не е така, не всичко са крайни и това е хубаво и шареното в света, например, аз не употребявам, но не отричам хората, които го правят, както и ползите от марихуаната в дадени състояния
20 Яну 2016, 16:24
20 Яну 2016, 17:04
21 Яну 2016, 16:48
mimeto90 написа:Локумът написа:зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки.
Не е така, не всичко са крайни и това е хубаво и шареното в света, например, аз не употребявам, но не отричам хората, които го правят, както и ползите от марихуаната в дадени състояния
21 Яну 2016, 17:56
Lollipop написа:Твой си избор.mimeto90 написа:Локумът написа:зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки.
Аз и не отричам умрелите от наркотици, които са почнали с марихуана.
22 Яну 2016, 11:38
22 Яну 2016, 16:24