Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Марихуаната помага и на зависимите от хероин, смятате ли, че е редно да се декриминализира по този повод?

09 Дек 2015, 12:09

Lollipop написа:
rabotnata pchela написа:Като знам колко приятели имам, които тотално пропаднаха от пушене на марихуана, минаха на по-тежки неща в търсене на готин ефект и т.н. изобщо мога да кажа, че съм против. Разбира се това се приема консервативно от хората, които сега пушат или които не са ставали свидетели на хора, че техни близки са умирали от употребата на наркотици и не са им знаели началото просто.

Ами за съжаление, тръгне ли се по този път рядко има щастлив край.

А ако знаеш как ме хваща яд, като някви пикльовци на по едва хванали 20 години вземат да ми обясняват, че не е вярно, а аз още от преди да им дойде до акъла, че ще им поникнат косми подмишниците съм видяла доста хора, някои от които вече не сме между живите в следствие на това! :evil:

Re: Марихуаната помага и на зависимите от хероин, смятате ли, че е редно да се декриминализира по този повод?

09 Дек 2015, 12:33

зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки. :mrgreen:

09 Дек 2015, 13:43

Локумът написа:зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки. :mrgreen:

Не е така, не всичко са крайни и това е хубаво и шареното в света, например, аз не употребявам, но не отричам хората, които го правят, както и ползите от марихуаната в дадени състояния :idea:

09 Дек 2015, 16:15

mimeto90 написа:
Локумът написа:зарибените винаги подкрепят, а другите са тотално против, златна среда няма. Нито едните нито другите могат да се убедят в правотата си и гледните си точки. :mrgreen:

Не е така, не всичко са крайни и това е хубаво и шареното в света, например, аз не употребявам, но не отричам хората, които го правят, както и ползите от марихуаната в дадени състояния :idea:
Твой си избор.
Аз и не отричам умрелите от наркотици, които са почнали с марихуана.

Re: Вярвате ли, че марихуаната може да ни направи по-глупави?

20 Яну 2016, 16:24

Гледах едно предаване по телевизията, което беше посветено на употребата на марихуана като лекарство. Малко ми се промени мнението оттогава за нея в положителна посока.

Re: Вярвате ли, че марихуаната може да ни направи по-глупави?

20 Яну 2016, 17:04

По едно време много се бях зачитала в такива неща и най-вече в интервюта, като цяло осъзнах, че няма кой знае каква вреда, за разлика от цигарите например, те са в пъти по-пристрастяващи, съответно с прекомерно честата употреба и вредата е много по-голяма!

21 Яну 2016, 16:48

mimeto90 написа:

Едно са ползите в дадени състояния, друго е да се пуши за кеф и удоволствие, за да става купона. Против второто съм против, нямам против използването ѝ с лечебна цел :)

21 Яну 2016, 17:56

Lollipop написа:
mimeto90 написа:

Твой си избор.
Аз и не отричам умрелите от наркотици, които са почнали с марихуана.

Хахахаха те не почват с марихуана, те започват с цигари, ако става дума, ама колко голям е процентът на такива такива слабаци, които не могат да се контролират, респективно не си знаят мярката, а?

22 Яну 2016, 11:38

Май е доста голям процентът на тези, които не могат да се спрат да пушат и т.н. и го правят постоянно. Имам едни познати, които са нон стоп напушени, така идваха на училище, беше ужасно, сега не ги знам какво правят, но не съм ги виждала в нормално състояние от много време.

22 Яну 2016, 16:24

В какви лоши компании се събирате, бе, хора, защо така?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12