absoluten написа:Здравейте! От близо 7 години имам проблем на който симптомите се появяват и изчезват... Парене около главичката и ануса (паренето в ануса започна на втората година) евентуално дискомфорт. Петна под главичката наподобяващи на малки локвички който се виждат само ако члена е влажен и то на точната светлина. Когато е сух се виждат леки пукнатини по кожата (наподобяващи на почти невидими стриди и те се намират на местата където чувствам най силно паренето. Мисля че едно от тези петна се превърна във фистула на дупето която лекарите сметнаха че е от тежка работа и че не е нужно да се оперирам. Симптомите както казах изчезваха за дълго време после изведнъж пак се появяваха и все като отивах на лекар ме мятаха за едни брадавицикойто според мене нямат нищо общо със случая. В началото помня че имаше някаква оскъдна течност която много приличаше на това което члена отделя по време на любовната игра.... Имаше парене и дискомфорт в момента на свършване и болка при уриниране след това. Ходих по дерматолози... не виждаха нищо по члена освен тия проклети брадавици и аз накрая почнах да живея с тия временно появяващи се ужасни парения неудобства и прочее. Започването на всичко това съвпада с времето когато започнах да взимам наркотици (амфети треви хапове кокаин).. Приятели ми казваха че и на тях им е парило... било от наркотиците. Спрях наркотиците преди 4 години и тогава се появиха странни болки в малкия таз, адукторите (за адуктура решиха че е спортна болест), тазобедрената става, спазми на почти всички мускули и най вече тези на гърба. Даже една сутрин ставам за работа сутринта и не мога да си дигна дясната ръка ( реших че е от простуда и на вече почти трета година имам ужасни болки от плешката до отзад ухото + дясната част на челюстта и схващане наподобящо като при простудата ) Правиха ми ЯМР на врата , скенер на рамото , ходих на невролог , гледа ме неврохирург , даже и стоматолог ми гледа захапката и прочее. Не ми намериха нищо (изписаха ми супер мощни обезболяващи за пристъпните болки и така си живуркам както мога ся).... Наскоро като се появи паренето реших да чета из нета отново и ме прониза странната идея че всичко това може да се е получило от кожно венерическа болест която така и не разбрах каква е защото е почти незабележима и разбирасе защото аз не съм бил достатъчно отговорен толкова дълго време.... Въпроса е възможно ли е това ? (Между другото наскоро като се появиха пак симптомите снимах с мн добра камера белезите (камерата прави снимки в мн близък кадър с което се улеснява улавянето на тия почти невидими белези) и някой ако се наеми да ги види и да изкаже мнение ще съм ви мн благодарен) Извинявам се за многословието и правописните грешки...
Здравейте, absoluten!
Извинявам се за забавянето на отговора, но бях възпрепятствана да Ви пиша по-рано, защото имам малко детенце!
Ако проблема е актуален приложете снимки, въпреки че във Вашия случай е най-добре да се направи лична консултация!
Все пак се надявам, че към настоящия момент проблема е решен, но ако не е така може да се обадите и да запишем удобен за Вас час!
С уважение,
д-р Тодева