Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

14 Сеп 2016, 10:12

сауните към фитнес залите са доста посещавани, защото са добър завършек за отпускане на мускулите. нормално е да се изсипва народ на куп, защото си го включват като част от ежедневните тренировки. докато в спа центровете всичко е по-релакс ориентирано и по-спокойно.

14 Сеп 2016, 17:20

annamaria написа:сауните към фитнес залите са доста посещавани, защото са добър завършек за отпускане на мускулите. нормално е да се изсипва народ на куп, защото си го включват като част от ежедневните тренировки. докато в спа центровете всичко е по-релакс ориентирано и по-спокойно.

Е, ми в СПА-то където ходя има фитнес и то с най-висок клас уреди, гледката е към басейна, не виждам защо трябва да се блъскам във фитнес-център, където и ароматите са други.

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

14 Сеп 2016, 17:42

lussy написа:Моят мъж не си пада по масажи в студио и трудно би ни се получило да си гукаме. Обикновено аз ходя и като се прибера става работата :lol: .

Мъжът ти на фитнес, ти на масаж, след басейна вкъщи, и така става работата. :lol:

15 Сеп 2016, 10:51

Е то идеята да идеш на масаж с половинката, не е да ти е непосредставената прелюдия или любовна игра. Все пак, там не сте сами. По-скоро е за те освободи от грижите и напрежението, да ти прочисти съзнанието, за да можеш да спокойно да съсредоточиш внимание към времето, което си прекарвате заедно. Пък после вкъщи какво ще правите или не, ваша си работа ( :wink: )

15 Сеп 2016, 10:57

След масаж на мен хич не ми е до такива работи :lol: . Тъкмо съм се отпуснала, като тесто са ме мачкали и това ме кара да се чувствам приятно изморена, че и да тръгна да правая усилия за нещо друго - абсурд :lol: .

15 Сеп 2016, 11:08

Ако приоритета ти е да спортуваш, отиваш във фитнес център и спа нещата са някакви екстри, които не могат да са на нивото на един Спа център. Така че, ако искаш сауна, басейни, масажи, терапии, няма какво да ги търсиш във фитнесите.

15 Сеп 2016, 17:49

YoLindi написа:След масаж на мен хич не ми е до такива работи :lol: . Тъкмо съм се отпуснала, като тесто са ме мачкали и това ме кара да се чувствам приятно изморена, че и да тръгна да правая усилия за нещо друго - абсурд :lol: .

Явно си е до човек, аз как да кажа след масаж, усещам една такава приятна възбуда :oops:, затова и винаги ходя при жени масажистки...

15 Сеп 2016, 18:00

Gold написа:Ако приоритета ти е да спортуваш, отиваш във фитнес център и спа нещата са някакви екстри, които не могат да са на нивото на един Спа център. Така че, ако искаш сауна, басейни, масажи, терапии, няма какво да ги търсиш във фитнесите.

Аз съм намерила и двете на едно място, така не губя време и по евтино излиза. :)

16 Сеп 2016, 08:03

Така е най-добре- всичко на едно място. А не да тичаш на сто страни, я на фитнес, я на СПА. Ако след работа си доставяме тези удоволствия, няма кога да обикаляме целия град :mrgreen: .

16 Сеп 2016, 08:19

Ти като застраховка - да не стане някоя грешка :lol: . Ами в сауната ако влезе някой мъж? Тогава няма как да се избегне предварително.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 78