Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
09 Яну 2015, 11:14
Има много дълги списъци сега, доста печелят компаниите, предлагащи детски стоки. А младите майки купуват ли купуват...

))
09 Яну 2015, 18:27
Моят съвет е да не прекалявате с дрехите за бебето, защото много бързо расте и може да се окаже, че имате дрехи, които дори не са носени.
10 Яну 2015, 10:08
Наистина ли новороденото се нуждае от всичко това? Вече още по-добре разбирам защо хората отлагат в годините да имат дете, та то сигурно струва 5000лв. раждането му... Не знаех наистина, че се искат толкова много неща и пари от родителите, просто съм изумена. Винаги съм мислила, че му трябват памперси, сапун, прах за пране, малко дрешки и много любов, само че явно не е така.
22 Фев 2015, 20:59
Сегашните деца се нуждаят от много неща, активни гимнастики, повивалник, не знам си какво... чак се чудя как сме ги отгледали тези деца преди 10 години.
31 Юли 2015, 00:33
Защо няма опция Hipp? Ползваме само тяхната козметика.
31 Юли 2015, 12:04
SkySun написа:Защо няма опция Hipp? Ползваме само тяхната козметика.
Ние сме се спрели на Бюбхен и засега смятам, че се чувстват добре, но защо Hipp да са по-добри
12 Авг 2016, 15:12
Rali_hr написа:Сегашните деца се нуждаят от много неща, активни гимнастики, повивалник, не знам си какво... чак се чудя как сме ги отгледали тези деца преди 10 години.

Направо изтръпвам, като раждането наближава, а аз не съм купила нищо, а дали ми трябва всичко това?! Какво наистина ми е необходимо, помагайте!!! Не искам да куупвам излишни неща, а и да искам просто не мога да си го позволя!