28 Окт 2015, 14:33
Bambaa написа:Kremiliya написа:Е, докато се опознаеш с някой е нормално да търпиш подаръци, които не харесваш по принцип.![]()
А аз обожавам цветя и е страхотно да се подаряват
Да, но по-хубавото е, че обичат да правят изненади, не като някои, които се чудят, чудят и най-накрая ти дават 200 лева![]()
![]()
![]()
29 Окт 2015, 13:33
29 Окт 2015, 13:41
Lisandra написа:В началото на връзката кой мъж дава пари? С времето, като улегнат нещата, даже предпочитам. Няма да се обидя на хубав букет с мила картичка и плик с пари, вместо ненужен подарък...
29 Окт 2015, 13:49
Kaya написа:Lisandra написа:В началото на връзката кой мъж дава пари? С времето, като улегнат нещата, даже предпочитам. Няма да се обидя на хубав букет с мила картичка и плик с пари, вместо ненужен подарък...
Единственото, което не ми харесва в подаръка пари е, че много често тези пари минават между другите и не остава нищо от тях и никакъв подарък.
29 Окт 2015, 15:56
Lisandra написа:Kaya написа:Lisandra написа:В началото на връзката кой мъж дава пари? С времето, като улегнат нещата, даже предпочитам. Няма да се обидя на хубав букет с мила картичка и плик с пари, вместо ненужен подарък...
Единственото, което не ми харесва в подаръка пари е, че много често тези пари минават между другите и не остава нищо от тях и никакъв подарък.
А, тези пари си ги ползвам само за мен и винаги си купувам нещо. Даже в друга тема коментираме, че за коледа ако ни подарят разкрасителни процедури, хич няма да им се рзсърдим!
30 Окт 2015, 12:42
30 Окт 2015, 13:34
Monika_Spasova написа:Много сме изместили темата и сме я превърнали в подаръци за пари или без.![]()
А сега да си призная, аз много искам да ми предложат романтично и изненадващо, не бих искала нито аз да го направя, нито да се оженим по подразбиране.
26 Ное 2015, 17:19
26 Ное 2015, 18:21
Jully написа:Повечето се женят, защото трябва, но онази реакция, да не очакваш и да се просълзиш, тя е уникалната! :)
01 Фев 2016, 11:55