29 Сеп 2015, 10:13
dacka85 написа:Сега като прочетох тази тема се замислям.... Моят мъж никога досега не ми се е сърдил...!!!!!! Винаги аз се сърдя и то честичко !!!!Да е с толкова кораво сърце , че никога за нищо да не се разсърди??? Да е такъв ''непукис'' ,че никога и нищо не би го засегнало? А се е случвало да се държа гадно и дори да го обидя,когато съм му сърдита за нещо. Абе хора кажете какво да направя , че един път да ми се разсърди и да не ми говори!!! Просто ей така да го видя и него сърдит един път!!
29 Сеп 2015, 10:34
29 Сеп 2015, 13:13
29 Сеп 2015, 18:19
Ваня Стойчева написа:Не мисля, че идеята на dacka85 е да развали хармонията вкъщи, а точно да се опита да види чувства в този човек, гадно е когато виждаш, че този насреща му е сякаш все едно за всичко.
30 Сеп 2015, 09:05
30 Сеп 2015, 11:03
Pipilota написа:dackата, ти да те питам нещо...да не ти е проблем факта, че си нон стоп у вас и търсиш под вола теле?
Аз с двете бременности имах абсолютна непоносимост към мъжа ми, когато бях в майчинство... даже това ми напомня да пусна една нова тема по темата и да си разкажем всичко и да видим каква взаимопомощ можем да си дадем за този труден период..
30 Сеп 2015, 11:34
Pipilota написа:dackата, ти да те питам нещо...да не ти е проблем факта, че си нон стоп у вас и търсиш под вола теле?
Аз с двете бременности имах абсолютна непоносимост към мъжа ми, когато бях в майчинство... даже това ми напомня да пусна една нова тема по темата и да си разкажем всичко и да видим каква взаимопомощ можем да си дадем за този труден период..
30 Сеп 2015, 17:09
30 Сеп 2015, 17:19
dacka85 написа:Ваня Стойчева написа:Не мисля, че идеята на dacka85 е да развали хармонията вкъщи, а точно да се опита да види чувства в този човек, гадно е когато виждаш, че този насреща му е сякаш все едно за всичко.
Да. Искам да видя реакция от негова страна, да видя ,че му дреме!! Държи се така сякаш му е все едно за абсолютно всичко. Нима всичко му е тоооолкова скучно и безинтересно. Заровен в гаража с колите си и само това го вълнува!!!!
30 Сеп 2015, 20:34