Правила на форума
Добави отговор

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

29 Сеп 2015, 10:13

dacka85 написа:Сега като прочетох тази тема се замислям.... Моят мъж никога досега не ми се е сърдил...!!!!!! Винаги аз се сърдя и то честичко !!!! :| Да е с толкова кораво сърце , че никога за нищо да не се разсърди??? Да е такъв ''непукис'' ,че никога и нищо не би го засегнало? А се е случвало да се държа гадно и дори да го обидя,когато съм му сърдита за нещо. Абе хора кажете какво да направя , че един път да ми се разсърди и да не ми говори!!! Просто ей така да го видя и него сърдит един път!!

dacka, недей така! У нас аз съм тази, която никога не се сърди, ядосвам се за малко, но предпочитам да се изяснят нещата, но да седна да се сърдя дори го намирам за тъпо и обидно. Сякаш сме малки деца да си правим фасони, това ме изкарва извън нерви, дори имам желание да му шибна един. :) Може би просто човекът не си пада по скандалите. ;)

29 Сеп 2015, 10:34

Аз не разбирам какво е удоволствието от това да разсърдиш половинката си, да го накараш да се чувства дискомфортно, заради някакви твои настроения или просто защото в даден момент ти си се чувствал така, едва ли не да си го връщаш :roll: :shock: Когато живеете в хармония можете да си намирате далеч по-интересни и забавни занимания от това да се карате, защо трябва да има винаги някаква интрига, за да чувстваш човека до себе си загрижен за теб? :?

29 Сеп 2015, 13:13

Не мисля, че идеята на dacka85 е да развали хармонията вкъщи, а точно да се опита да види чувства в този човек, гадно е когато виждаш, че този насреща му е сякаш все едно за всичко. :roll:

29 Сеп 2015, 18:19

Ваня Стойчева написа:Не мисля, че идеята на dacka85 е да развали хармонията вкъщи, а точно да се опита да види чувства в този човек, гадно е когато виждаш, че този насреща му е сякаш все едно за всичко. :roll:

Да. Искам да видя реакция от негова страна, да видя ,че му дреме!! Държи се така сякаш му е все едно за абсолютно всичко. Нима всичко му е тоооолкова скучно и безинтересно. Заровен в гаража с колите си и само това го вълнува!!!! :?

30 Сеп 2015, 09:05

dackата, ти да те питам нещо... :) да не ти е проблем факта, че си нон стоп у вас и търсиш под вола теле? :) Аз с двете бременности имах абсолютна непоносимост към мъжа ми, когато бях в майчинство... даже това ми напомня да пусна една нова тема по темата и да си разкажем всичко и да видим каква взаимопомощ можем да си дадем за този труден период.. :roll:

30 Сеп 2015, 11:03

Pipilota написа:dackата, ти да те питам нещо... :) да не ти е проблем факта, че си нон стоп у вас и търсиш под вола теле? :) Аз с двете бременности имах абсолютна непоносимост към мъжа ми, когато бях в майчинство... даже това ми напомня да пусна една нова тема по темата и да си разкажем всичко и да видим каква взаимопомощ можем да си дадем за този труден период.. :roll:

Хо, ето ви новата тема: topic-t12602.html :)

30 Сеп 2015, 11:34

Pipilota написа:dackата, ти да те питам нещо... :) да не ти е проблем факта, че си нон стоп у вас и търсиш под вола теле? :) Аз с двете бременности имах абсолютна непоносимост към мъжа ми, когато бях в майчинство... даже това ми напомня да пусна една нова тема по темата и да си разкажем всичко и да видим каква взаимопомощ можем да си дадем за този труден период.. :roll:

Ама напълно ви разбирам, но пък това беше моментът, който ми даде силата да се разделя с мъжа ми :idea:

30 Сеп 2015, 17:09

Дано да е така,надявам се с времето всичко да си дойде на мястото. Понякога ставам толкова черногледа ,че не мога да понасям дори себе си.

30 Сеп 2015, 17:19

dacka85 написа:
Ваня Стойчева написа:Не мисля, че идеята на dacka85 е да развали хармонията вкъщи, а точно да се опита да види чувства в този човек, гадно е когато виждаш, че този насреща му е сякаш все едно за всичко. :roll:

Да. Искам да видя реакция от негова страна, да видя ,че му дреме!! Държи се така сякаш му е все едно за абсолютно всичко. Нима всичко му е тоооолкова скучно и безинтересно. Заровен в гаража с колите си и само това го вълнува!!!! :?

Ами издраскай някоя кола, пък да видим дали не му дреме... :mrgreen:

30 Сеп 2015, 20:34

хахаха :) Смесени чувства напиши му обичам те :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13