Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
17 Апр 2015, 10:15
Добре, де то голямо мислене за тези чинии и тигани. Тавите нима са ви по-различни, аз си ползвам обикновена тава, не знам от какво е направена, но я имам сигурно от 10 години и си я ползвам, без да я мисля. Сега искам да си взема грил тиган, но задължително да става за газов котлон, предложения?
20 Апр 2015, 13:12
Не знам вече какво да ползвам. Взела съм си от модерните керамични тави, но не мисля, че се получава нещо по-различно от сготвено в обикновена тава.
20 Апр 2015, 13:46
Стъклото, според мен. Даже по един от готварските канали видях йенска тенджера за котлон, та се чудя откъде да си купя такава за супите.
20 Апр 2015, 14:30
Neven498 написа:Стъклото, според мен. Даже по един от готварските канали видях йенска тенджера за котлон, та се чудя откъде да си купя такава за супите.
Ми ти можеш да ползваш всяка една купа за котлона, работата е там, че не трябва да я слагаш студена върху горещото, а да се стопля постепенно.
21 Апр 2015, 10:30
marsu написа:Neven498 написа:Стъклото, според мен. Даже по един от готварските канали видях йенска тенджера за котлон, та се чудя откъде да си купя такава за супите.
Ми ти можеш да ползваш всяка една купа за котлона, работата е там, че не трябва да я слагаш студена върху горещото, а да се стопля постепенно.
Да, предполагам. Чисто визуално ми хареса тенджерата, затова. Непрактичен женски мозък!
21 Апр 2015, 11:02
намери някоя снимка на тази тенджера, че и на мен ми стана много интересно, със сигурност има нещо из света на интернета
21 Апр 2015, 12:15
Глинените съдове, според мен. Пък и месцето, на бавен огън, така става най-крехко!
21 Апр 2015, 16:04
Bass написа:Глинените съдове, според мен. Пък и месцето, на бавен огън, така става най-крехко!
Да, те са най-готини, но не съм виждал такъв тиган, освен сач, но то голямо готвене ще е там за едни пържени яйца.
21 Апр 2015, 16:34
Локумът написа:Bass написа:Глинените съдове, според мен. Пък и месцето, на бавен огън, така става най-крехко!
Да, те са най-готини, но не съм виждал такъв тиган, освен сач, но то голямо готвене ще е там за едни пържени яйца.

Пържените яйца може и на плоча, до пържолките.
21 Апр 2015, 17:03
Kremiliya написа:намери някоя снимка на тази тенджера, че и на мен ми стана много интересно, със сигурност има нещо из света на интернета

Ето такава е
http://www.bulmarket.com/images_p/images-1/518_530.jpg
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.