Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-безвредните съдове за готвене?

21 Апр 2015, 17:05

Те пържолите могат и на 100% да изместят яйцата ;) Кому са нужни? :mrgreen:

21 Апр 2015, 17:08

miron написа:Те пържолите могат и на 100% да изместят яйцата ;) Кому са нужни? :mrgreen:

Усещам, че мислим по еднакъв начин :D

21 Апр 2015, 17:10

Абе не мисля, че има нужда да се затормозяваме на какво точно са сготвени нещата, ако са крайно вкусни и необходими за душевното ни щастие. Точка. :mrgreen:

21 Апр 2015, 17:11

Вярно, не съм се сетила, че може да се използват и такива съдове за готвене, едно време нашите предци не са били хич глупави хора ;)

23 Апр 2015, 09:47

kauda написа:Вярно, не съм се сетила, че може да се използват и такива съдове за готвене, едно време нашите предци не са били хич глупави хора ;)

Така си е. Даже сега се замислих дали някъде се продават каменни съдове. :lol:

23 Апр 2015, 09:47

Neven498 написа:
kauda написа:Вярно, не съм се сетила, че може да се използват и такива съдове за готвене, едно време нашите предци не са били хич глупави хора ;)

Май има някакви каменни сега модерни тигани. :) Stone..нещо си. :)

23 Апр 2015, 10:14

Andrey написа:
Neven498 написа:

Май има някакви каменни сега модерни тигани. :) Stone..нещо си. :)

Е, ако ще се връщаме назад във времето, нещо по-класическо бих си избрала. Издялкана скала, например. :mrgreen:

23 Апр 2015, 10:25

Е, ефектно ще бъде, ако сервираш някоя изискана вечеря в каменни чинии! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

23 Апр 2015, 11:35

S_Milenska написа:Е, ефектно ще бъде, ако сервираш някоя изискана вечеря в каменни чинии! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Че то... май има :mrgreen:
Изображение

23 Апр 2015, 12:26

:shock: Не бих яла в подобна чиния, сигурно яденето ще изстива много бързо там, обаче сега се сещам, че сякаш имаше някакви рецепти за готвене на камък...? Или се бъркам?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14