Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

19 Юни 2015, 17:02

qwerryyy написа:Все едно да ядеш без хляб, бе пак е ядене, ама нещо липсва..

Голямо определение си дала, но и аз не мисля, че е много готино да не се прави секс, все пак той си е естествен, и нормалния резултат от любовта и близките чувства.

30 Юни 2015, 10:38

Хайде хайде, не е болка за умиране, стига момичета! Е Вярно, няма да е хубаво, всеки се нуждае от секс и от любов, но здравето е на преден план! :)

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

13 Авг 2015, 10:21

Имам познати, които не бяха правили секс до брака, не мога да кажа, че бракът им е лош или провален, напротив! Разбират се помежду си чудесно и имат супер връзка. Не знам колко често се отдават на любовни ласки, но имат и деца, което означава, че се случва!

13 Авг 2015, 12:06

mihaella, не разбрах защо не искаш да правиш секс, по религиозни причини или вярваш в приказки за принца, също така страдаш заради човека или защото на него му се прави секс!?

13 Авг 2015, 12:50

След като така им харесва на хората, аз не бих ги съдила,д да за нас вече е нормално да се прави секс още на по 13 години и е необичайно някой да се пази до брака си на 20+ години!

17 Авг 2015, 15:14

Не, не съм толкова религиозна, а и не съм мюсюлманка, просто искам да запазя това до брака и да бъда само с моя мъж, за мен е ужасно пошло и грозно начина, по който размишлява останалия свят относно секса :idea: :evil: :evil:

21 Авг 2015, 16:30

Kaya написа:Хайде хайде, не е болка за умиране, стига момичета! Е Вярно, няма да е хубаво, всеки се нуждае от секс и от любов, но здравето е на преден план! :)

Ако става въпрос за това - да, разбирам, но в колко други случаи бихте могли да направите такова нещо, по-скоро защо бихте го направили? Когато има между хората приятелство, то е прекрасно, когато прерасне в любов, за да изразиш чувствата си, то правиш секс, ако искаш само приятелство, не си казваш, че искаш и друго, а след това да се дърпаш :idea: :idea: :lol:

21 Авг 2015, 17:23

За мен не е нормално.Нали за това са двама души / мъж и жена /освен ако в началото не сте разбрали под каква форма ще бъдете заедно.

24 Авг 2015, 14:27

teddy ivanova написа:За мен не е нормално.Нали за това са двама души / мъж и жена /освен ако в началото не сте разбрали под каква форма ще бъдете заедно.

Именно, защо да се тормозят и двамата, не мога да разбера, нито нещо ги обвързва, нито нищо :|

26 Авг 2015, 12:43

Съгласен съм, че всичко се крие в отношенията, работата е там, че в зависимост от това колко са различни хората, то отнема различен период от време :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19