26 Ное 2015, 16:01
Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
26 Ное 2015, 17:17
kauda написа:Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
Хубавото е, че можеш да си направиш домашно крема сирене, което да не бъде толкова солено! :)
01 Дек 2015, 13:56
Jully написа:kauda написа:Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
Хубавото е, че можеш да си направиш домашно крема сирене, което да не бъде толкова солено! :)
Опитвах в една приятелка, беше страхотно, но така и не се сетих да и поискам рецептата, а тя май доста свидно я и пази. :( Ти знаеш ли как се прави?
01 Дек 2015, 14:58
01 Дек 2015, 15:51
S_Milenska написа:Не съм опитвала домашно крема сирене, дали не е гадно? В повечето случаи толкова сме свикнали на купешкия вкус, че не можем да свикнем изобщо с домашното.
01 Дек 2015, 16:05
15 Дек 2015, 11:05
Snejna написа:До колкото съм запозната, се използва 1л. прясно млряко, 1-2 с.л. кисело мляко и 5 капки сиренова мая :) Когато млякото е хладко да се търпи с пръст се слагат останалите неща, оставя да се сгъсти и се изсипва в тензух за 1 нощ :)
15 Дек 2015, 12:29
15 Дек 2015, 13:05
Elica написа:Snejna написа:До колкото съм запозната, се използва 1л. прясно млряко, 1-2 с.л. кисело мляко и 5 капки сиренова мая :) Когато млякото е хладко да се търпи с пръст се слагат останалите неща, оставя да се сгъсти и се изсипва в тензух за 1 нощ :)
Сега по празниците ще пробвам, макар че разбрах, че сиреновата мая била бая вредна.
16 Дек 2015, 12:40