Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
Хубавото е, че можеш да си направиш домашно крема сирене, което да не бъде толкова солено! :)
Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
kauda написа:Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
Хубавото е, че можеш да си направиш домашно крема сирене, което да не бъде толкова солено! :)
Jully написа:kauda написа:Kremiliya написа:аз не съм виждала друго крема сирене, освен това обикновеното в лъскавата опаковка...
Опитвах в една приятелка, беше страхотно, но така и не се сетих да и поискам рецептата, а тя май доста свидно я и пази. :( Ти знаеш ли как се прави?
S_Milenska написа:Не съм опитвала домашно крема сирене, дали не е гадно? В повечето случаи толкова сме свикнали на купешкия вкус, че не можем да свикнем изобщо с домашното.
Snejna написа:До колкото съм запозната, се използва 1л. прясно млряко, 1-2 с.л. кисело мляко и 5 капки сиренова мая :) Когато млякото е хладко да се търпи с пръст се слагат останалите неща, оставя да се сгъсти и се изсипва в тензух за 1 нощ :)
Elica написа:Snejna написа:До колкото съм запозната, се използва 1л. прясно млряко, 1-2 с.л. кисело мляко и 5 капки сиренова мая :) Когато млякото е хладко да се търпи с пръст се слагат останалите неща, оставя да се сгъсти и се изсипва в тензух за 1 нощ :)
Сега по празниците ще пробвам, макар че разбрах, че сиреновата мая била бая вредна.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта