
rabotnata pchela написа:Ще я пробвам ренетка твоята рецепта още в събота, дано да се получи добре, макар че не се знае какво ще измисля до тогава.
Kaya написа:renetka написа:Така. По спомен, защото я нямам пред мен.
Блатът е 2 пакета бисквити и 150г масло. Аз слагам и малко канела. Притискате с лъжица и слагате в хладилник.
Кремът е към 400г филаделфия, 100г заквасена сметана, 2-3 с.л. захар, 5-6-7 с.л. мед, 2 с.л. кис. мляко. Доста пъти съм варирала в грамажите в крема и пак става. Примерно повече филаделфия, за да са точен брой кутии и по-малко мед почти винаги, за да не е толкова сладко. Пак слагаш в хладилник и после отгоре, каквото искаш
А тази филаделфия в нашия град май не съм виждала, сякаш на времето имаше такова сирене, в някой от хипермаркетите има ли?
rabotnata pchela написа:Да не ви лъжа, не пробвах да направя класическа рецепта за чийзкейк, по-скоро реших да ползвам горе долу подобен крем със собствен печен кексово подобен блат
rabotnata pchela написа:Да не ви лъжа, не пробвах да направя класическа рецепта за чийзкейк, по-скоро реших да ползвам горе долу подобен крем със собствен печен кексово подобен блат
Andrey написа:някой пробвал ли е да си превърне чийзкейка в сладоледена торта?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта