С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Мнениеот renetka » 23 Мар 2015, 12:09

Плюс това, от по-скъпите шампоани се слага и по-малко :)
renetka

Мнениеот mix_twix » 23 Мар 2015, 12:50

renetka написа:Плюс това, от по-скъпите шампоани се слага и по-малко :)

По шепа да речем :)) шегувам се разбира се!
Аватар
mix_twix

Мнениеот renetka » 25 Мар 2015, 12:03

mix_twix написа:
renetka написа:Плюс това, от по-скъпите шампоани се слага и по-малко :)

По шепа да речем :)) шегувам се разбира се!

хахахаха :)
Нееее, но си спомням, че на Низорала пишеше, колкото орех да слагаш за дълга коса :) А този на Лавилин е бая количество. То аз нямам пърхот (чука на дърво :) Имах само един кратък период), но баща ми нон стоп ползва хед§шоудърс без особен ефект, та се чудя дали да не кажа на майка ми да му вземе този или направо аз да му го взема...
renetka

Мнениеот Anka » 25 Мар 2015, 13:04

Аз имам пърхот и само с хед енд шолдърс се мия за щастие обаче много бързо ми се повлиява косата ;) но за по-сериозно състояние наистина е хубаво да бъде медицинска козметиката. :)
Аватар
Anka

Мнениеот Gold » 26 Мар 2015, 12:02

Anka написа:Аз имам пърхот и само с хед енд шолдърс се мия за щастие обаче много бързо ми се повлиява косата ;) но за по-сериозно състояние наистина е хубаво да бъде медицинска козметиката. :)

Аз хед енд шоудърс го използвах известно време и получих страшно омазняване. :( А и от към цена не е много клас за мен, 9 и нещо е. Като гледам този на Лавилин смятам, че трябва да е много по-качествен, трябва да го пробвам.
Gold

Мнениеот qwerryyy » 26 Мар 2015, 12:11

Gold написа:
Anka написа:Аз имам пърхот и само с хед енд шолдърс се мия за щастие обаче много бързо ми се повлиява косата ;) но за по-сериозно състояние наистина е хубаво да бъде медицинска козметиката. :)

Аз хед енд шоудърс го използвах известно време и получих страшно омазняване. :( А и от към цена не е много клас за мен, 9 и нещо е. Като гледам този на Лавилин смятам, че трябва да е много по-качествен, трябва да го пробвам.

Ти пък какво сравнение направи между 9лв и 33 лева ;)) не е ли малко странно??
Аватар
qwerryyy

Мнениеот renetka » 26 Мар 2015, 13:42

Хаха :) Да, сравнението е чук :lol: За мен всичко от сорта на Пантен, Хед§шоудърс и т.н са много нисък клас продукти. Другото е, че Х§Ш не е лечебен. А лечебният шампоан се предполага, че след известно време на употреба ще изкорени/оправи проблема, т.е не да стане цял живот си се мия с това и съм ок, а когато го спра веднага се появява пърхот пак ;)
renetka

Мнениеот Elica » 26 Мар 2015, 14:27

renetka написа:Хаха :) Да, сравнението е чук :lol: За мен всичко от сорта на Пантен, Хед§шоудърс и т.н са много нисък клас продукти. Другото е, че Х§Ш не е лечебен. А лечебният шампоан се предполага, че след известно време на употреба ще изкорени/оправи проблема, т.е не да стане цял живот си се мия с това и съм ок, а когато го спра веднага се появява пърхот пак ;)

Аз съм се мила и с лечебен шампоан, сега не му помня името, но както и да е, но не мога да кажа, че ми е решил проблема, след време пак се появява пърхота. ;)) Не мисля, че има лечение завинаги от този проблем, пък може и да греша де ;)
Аватар
Elica

Мнениеот renetka » 26 Мар 2015, 14:37

Elica написа:Аз съм се мила и с лечебен шампоан, сега не му помня името, но както и да е, но не мога да кажа, че ми е решил проблема, след време пак се появява пърхота. ;)) Не мисля, че има лечение завинаги от този проблем, пък може и да греша де ;)

Elica, след време е едно, а след едно къпане с друг шампоан е друго ;) Някакси няма база за сравнение между комерсиалната евтина козметика и лечебната. И не само за цената. Нормално е да е по-скъпо. Пак казвам Низоралът е едно мъничко шишенце и хич не струва колкото Х§Ш :)
renetka

Мнениеот Krum » 26 Мар 2015, 14:46

Всеки иска да има супер лъскава коса и всичко това за 5 лева, ама няма как да стане, а много хора не могат да си го позволят.
Аватар
Krum

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар