Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

27 Мар 2015, 11:37

Krum написа:Всеки иска да има супер лъскава коса и всичко това за 5 лева, ама няма как да стане, а много хора не могат да си го позволят.

Разбира се, че не всеки може да си го позволи. Просто някои хора скачат при вида на по-висока цена, а тя има смисъл все пак. Този въпросният на лавилин първо не е от комерсиалните марки тип елсевче, пантенче, второ е био, трето е лечебен и четвърто е голяма разфасовка. Ако ви кажа мои приятелки колко пари дават за продукти за коса, този ще ви се види слънце :D

27 Мар 2015, 12:47

За щастие не съм имала пърхот от години, на времето имаше само низорал. :)

27 Мар 2015, 15:05

renetka написа:
Krum написа:Всеки иска да има супер лъскава коса и всичко това за 5 лева, ама няма как да стане, а много хора не могат да си го позволят.

Разбира се, че не всеки може да си го позволи. Просто някои хора скачат при вида на по-висока цена, а тя има смисъл все пак. Този въпросният на лавилин първо не е от комерсиалните марки тип елсевче, пантенче, второ е био, трето е лечебен и четвърто е голяма разфасовка. Ако ви кажа мои приятелки колко пари дават за продукти за коса, този ще ви се види слънце :D

Така е, и затова има повече логика да си вземеш един малко по-скъп шампоан, отколкото няколко неща, които като им сметнеш цената общо излиза, че си дал много повече пари.

27 Мар 2015, 16:20

Е кво значи малко по-скъп шампоан за 30 лева, туй е поне 6 пъти по-скъп :)

30 Мар 2015, 11:04

Локумът написа:Е кво значи малко по-скъп шампоан за 30 лева, туй е поне 6 пъти по-скъп :)

Кой е по-скъп? Май нещо не се доразбрахме, специално на лавилин е 30 лв, което мисля, че не е много за качествен продукт.

31 Мар 2015, 16:26

Аз знаете ли как разсъждавам...Това е малко или много като струва ли си да си купиш 1 чифт скъпи зимни обувки или е по-добре да си вземеш евтини, които след 1 месец ще са на боклука, след тях още едни евтини и така...Хората са го казали: Евтиното излиза скъпо ;)

31 Мар 2015, 16:29

renetka написа:Аз знаете ли как разсъждавам...Това е малко или много като струва ли си да си купиш 1 чифт скъпи зимни обувки или е по-добре да си вземеш евтини, които след 1 месец ще са на боклука, след тях още едни евтини и така...Хората са го казали: Евтиното излиза скъпо ;)

Така е, но все пак една опаковка надали я ползваш примерно 1 година, а за година аз лично си купувам 3 шампоана по 5 лева хаха ;))

31 Мар 2015, 16:57

kauda написа:
renetka написа:Аз знаете ли как разсъждавам...Това е малко или много като струва ли си да си купиш 1 чифт скъпи зимни обувки или е по-добре да си вземеш евтини, които след 1 месец ще са на боклука, след тях още едни евтини и така...Хората са го казали: Евтиното излиза скъпо ;)

Така е, но все пак една опаковка надали я ползваш примерно 1 година, а за година аз лично си купувам 3 шампоана по 5 лева хаха ;))

Еми екстра, този на Лавилин може да ти стигне за 2 години ;)

01 Апр 2015, 16:54

Лавилин е супер! :)

03 Апр 2015, 12:01

Lisica написа:Лавилин е супер! :)

Ха. Ползвала ли си?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9