Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Йо-йо ефект - това означава ли,че трябва вечно да сме на диета?

02 Юни 2015, 07:50

Сега съм сигурна, че всички сме на диета за лятото, след като нищо не направихме след нова година, хаха ;)) Много си права, Анамария - точно сега е най-лесно точно и заради разходките, които могат да продължат до късно. :)

02 Юни 2015, 12:08

S_Milenska написа:Сега съм сигурна, че всички сме на диета за лятото, след като нищо не направихме след нова година, хаха ;)) Много си права, Анамария - точно сега е най-лесно точно и заради разходките, които могат да продължат до късно. :)

О, да сега е точно времето на диетите, аз също съм в кюпа.

02 Юни 2015, 14:21

Най-трудно е да се достигне до желания резултат, другото е лесна работа, само един ден в седмицата, ако се хапват само зеленчуци или плодове то теглото лесно може да се поддържа.

03 Юни 2015, 14:56

kauda написа:Най-трудно е да се достигне до желания резултат, другото е лесна работа, само един ден в седмицата, ако се хапват само зеленчуци или плодове то теглото лесно може да се поддържа.

А и особено сега, както е пълно със свежи такива, няма да е много трудно... :)

03 Юни 2015, 17:13

О, не не е така, това че сега има свежи плодове и зеленчуци, не означава, че няма и салами и картофи и месо и баници :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Аз мога да съм на диета, докато се прибера вкъщи, тогава всичко свършва! :mrgreen:

04 Юни 2015, 09:11

Наистина е най-трудно човек да се справи със задържането на килограмите, след като е постигнал желаните килограми. :roll:

05 Юни 2015, 10:41

Malina написа:Наистина е най-трудно човек да се справи със задържането на килограмите, след като е постигнал желаните килограми. :roll:

Ако не си свалила килограми с ударна диета и драстични мерки, не мисля, че е трудно. Бавно и плавно, тогава режимът се превръща в лайфстайл и не си променяш хранителните навици осезаемо. ;)

08 Юни 2015, 16:17

Neven498 написа:Ако не си свалила килограми с ударна диета и драстични мерки, не мисля, че е трудно. Бавно и плавно, тогава режимът се превръща в лайфстайл и не си променяш хранителните навици осезаемо. ;)

Ти как се храниш, ядеш ли разделно? разделното ти хранене за целия ден ли е, или само за едно хранене?

09 Юни 2015, 09:26

Хора диетите са истинско мъчение. Не знам как на времето съм сваляла килограми без да се замислям, а сега искам да се отърва от едни 6кг и няма спасение просто. Какво ли не пробвах, то не беше 90 дневна диета, то не беше и 100 дневна, никакъв ефект. :mrgreen:

10 Юни 2015, 10:58

Факт, че на 15-16 нещата стават много по-лесно и бързо :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12