Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Йо-йо ефект - това означава ли,че трябва вечно да сме на диета?

10 Юни 2015, 12:07

annamaria написа:Факт, че на 15-16 нещата стават много по-лесно и бързо :)

Нали! А 10 години отгоре толкова бързо минават, а нещата вече се забавят ужасно много! :(

10 Юни 2015, 12:36

Охо, на 15 как лесно свалях и аз, но сега не е така, но пък за сметка на това гледам да поддържам добра фигура постоянно, за да не се налага да имам много за сваляне, че става страшно тогава.

11 Юни 2015, 11:07

При мен пък се получи точно обратното. Тийнейджърските ми години минаха в броене на калории и непрекъснато мерене, защото не успявах да сваля. Диети, тренировки, каквото се сетите. Сега е точно обратното и се чувствам прекрасно. ;)

11 Юни 2015, 13:34

Neven498 написа:При мен пък се получи точно обратното. Тийнейджърските ми години минаха в броене на калории и непрекъснато мерене, защото не успявах да сваля. Диети, тренировки, каквото се сетите. Сега е точно обратното и се чувствам прекрасно. ;)

Ти си ударила 6-ца от тотото направо. :mrgreen: Повечето се сриваме с годините :(

12 Юни 2015, 10:00

Rali_hr написа:
Neven498 написа:При мен пък се получи точно обратното. Тийнейджърските ми години минаха в броене на калории и непрекъснато мерене, защото не успявах да сваля. Диети, тренировки, каквото се сетите. Сега е точно обратното и се чувствам прекрасно. ;)

Ти си ударила 6-ца от тотото направо. :mrgreen: Повечето се сриваме с годините :(

Не точно. Просто спрях да се вкарвам във филми и да се комплексирам без причина. Когато елиминираш голяма част от този ненужен стрес, неминуемо е да се отрази и върху организма ти.

12 Юни 2015, 10:26

Neven498 написа:Не точно. Просто спрях да се вкарвам във филми и да се комплексирам без причина. Когато елиминираш голяма част от този ненужен стрес, неминуемо е да се отрази и върху организма ти.

И аз така искам, но забелязах, че колкото по-малко ми пука, толкова повече са ми килограмите после. :lol:

12 Юни 2015, 10:54

Имам чувството обаче, че главно жените страдат от това йо-йо, мъжете като отслабнат и става едно, че много бързо, второ че е завинаги!

12 Юни 2015, 10:55

S_Milenska написа:
Neven498 написа:Не точно. Просто спрях да се вкарвам във филми и да се комплексирам без причина. Когато елиминираш голяма част от този ненужен стрес, неминуемо е да се отрази и върху организма ти.

И аз така искам, но забелязах, че колкото по-малко ми пука, толкова повече са ми килограмите после. :lol:

Е, трябва и да се променят някои хранителни навици, неизбежно е. При мен проблемът не беше това, а огромното количество стрес. Без значение колко здравословно се хранех, просто не можех да отслабна. После спрях да гледам цифрите на кантара и след два-три месеца ще стане година, откакто не съм се претегляла ;)

12 Юни 2015, 11:36

И аз смятам, че най-много се качва от стрес, и постоянното следене на кантара увеличава стресът, като не дойдат резултатите за 3-4 дни и веднага се обезкуражаваме и хайде килограмите нагоре. Ако случайно отслабнем пък си казваме, абе аз го мога и се запускаме. Начина на живот трябва да се промени, макар че е страшно трудно! :(

15 Юни 2015, 11:46

Йо-йо ефекта не идва ли от това, какво ядем? Ако прекаляваме с тестените храни, каквато и диета да сме спазвали, ако след това го караме пред просото нормално да има се възвърнат килограмите, че и отгоре.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12