annamaria написа:Факт, че на 15-16 нещата стават много по-лесно и бързо
Нали! А 10 години отгоре толкова бързо минават, а нещата вече се забавят ужасно много!

annamaria написа:Факт, че на 15-16 нещата стават много по-лесно и бързо
Neven498 написа:При мен пък се получи точно обратното. Тийнейджърските ми години минаха в броене на калории и непрекъснато мерене, защото не успявах да сваля. Диети, тренировки, каквото се сетите. Сега е точно обратното и се чувствам прекрасно.
Rali_hr написа:Neven498 написа:При мен пък се получи точно обратното. Тийнейджърските ми години минаха в броене на калории и непрекъснато мерене, защото не успявах да сваля. Диети, тренировки, каквото се сетите. Сега е точно обратното и се чувствам прекрасно.
Ти си ударила 6-ца от тотото направо.Повечето се сриваме с годините
Neven498 написа:Не точно. Просто спрях да се вкарвам във филми и да се комплексирам без причина. Когато елиминираш голяма част от този ненужен стрес, неминуемо е да се отрази и върху организма ти.
S_Milenska написа:Neven498 написа:Не точно. Просто спрях да се вкарвам във филми и да се комплексирам без причина. Когато елиминираш голяма част от този ненужен стрес, неминуемо е да се отрази и върху организма ти.
И аз така искам, но забелязах, че колкото по-малко ми пука, толкова повече са ми килограмите после.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта