Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот niya_mazova » 28 Ное 2014, 15:46

Току-що споделих любовната си история, която никога не съм и мислила, че ще разкажа на някого някога някъде :D
Та, от там се подсетих, че има някои малки неща като това, които ни правят истински щастливи.
Например в момента се чувствам доста освободена и щастлива :D

И се замислих кой са малките неща, които правя понякога и без да искам, но пък след като е свършено се чувствам супер! И ми дойдоха няколко идеи - понеже не обичам да пия биричка с пяна, любимото ми е, когато след като съм сготвила си сипя чаша бира, без едно мехурче пяна отгоре! :D :D

Правят ме щастлива и странните снимки на малки дечица, на които попадам по грешка, като тази, :mrgreen: :mrgreen:
20101214_140927.JPG
20101214_140927.JPG (19.42 KiB) Прегледано 1181 пъти
както и забавните клипове с малки и сладки животинки, с които ме изненадват приятелите :!:

Може и да са обикновени, част от ежедневието ни тези малки неща, но ме правят истински щастлива и смятам, че всеки трябва да си открива такива нещица, за да се разведрява и да бъде винаги усмихнат :idea: Предполагам и вие сте на това мнение, тогава споделете кои са нещата, които ви ощастливяват! :) :)
niya_mazova

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот Anka » 28 Ное 2014, 15:51

Много ми е трудно да се сетя от раз за тези неща, но сякаш ми е много приятно, когато стана сутрин точно преди алармата и се чувствам супер свежа и после целия ден усещам особено щастие и удовлетвореност, все едно съм покорила Еверест! Много обичам и аз да гледам различни клипове със сладки животни, или пък смеещи се бебета, това не може да ме остави равнодушна, колкото и да съм нещастна винаги ми помага, и като сложим и някой друг бисер на някое детенце на приятелка, публикувано във фейсбук и денят ми става усмихнат без да знам защо, като цяло! Като се сетя друго - ще добавя :)
Аватар
Anka

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот moni.sparrow » 28 Ное 2014, 15:53

Най най ама най-любимото ми е в летните вечери, когато приспя децата, с мъжа ми да се озовем на балкона, пийвайки нещо алкохолно :idea: задължително :idea: :D :D да слушаме отбрани супер любими парчета и да си говорим с часове!! :) :) :)
moni.sparrow

Мнениеот Elica » 28 Ное 2014, 16:00

Супер щастлива съм когато случайно ми се случи нещо готино - да чуя, че приятелка е бременна, да видя усмивката на лицето на някое дете, особено се умилявам и ми става едно топло и прекрасно на душата, като видя дечица да прегръщат майките си :oops: Сега като го казах така се усещам, че май доста се заглеждам по деца, трябва да споделя с годеника ми! :oops: :oops:
Аватар
Elica

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2014, 16:18

Оооо, най обичам сутринта малкия като ми каже, че много ме обича и ми залепи една сънена целувка още мека- мека, тогава целият ми ден тръгва и виждам само хубави неща! Харесва ми когато срещна буболечка на пътя ѝ я заобиколя, след като прилежно съм я огледала, за да ѝ се израдвам на душата, харесва ми, че детето ми милва гъсейници :lol: :lol: :lol: Ей такива неща, харесва ми всяка една добрина, която виждам и това ме прави много щастлива. Всеки поглед в търсенето на доброто ме кара да се усмихвам. Много обичам да виждам врабчета, които се "къпят" в прах, много са сладки :D
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Krum » 10 Дек 2014, 12:51

Обичам, когато се събудя преди алармата, или пък се окаже, че съм сготвил нещо ужасно, пък то се окаже вкусно, тогава се радвам много :lol:
Аватар
Krum

Мнениеот silver933 » 11 Дек 2014, 14:56

Честно да ви кажа не обръщам внимание на такива неща, явно съм един нещастен човек :(
Аватар
silver933

Мнениеот Mon_ton » 27 Яну 2015, 15:38

Ехехе, ами знам ли! Много ми е мило, когато направя нещо за някой и той го оцени много високо :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 27 Яну 2015, 16:01

Mon_ton написа:Ехехе, ами знам ли! Много ми е мило, когато направя нещо за някой и той го оцени много високо :)

ТОва май наистина е най-сладкото и се радвам, когато ме оценяват другите :)
Аватар
Anka

Мнениеот miron » 31 Мар 2015, 15:10

Знам ли, някои неща ме правят щастлив, когато си приготвя нещо много яко и вкусно - това ми доставя истинско удоволствие, или ако направя нещо и другите го оценят ;)
miron

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси