Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

28 Ное 2014, 15:46

Току-що споделих любовната си история, която никога не съм и мислила, че ще разкажа на някого някога някъде :D
Та, от там се подсетих, че има някои малки неща като това, които ни правят истински щастливи.
Например в момента се чувствам доста освободена и щастлива :D

И се замислих кой са малките неща, които правя понякога и без да искам, но пък след като е свършено се чувствам супер! И ми дойдоха няколко идеи - понеже не обичам да пия биричка с пяна, любимото ми е, когато след като съм сготвила си сипя чаша бира, без едно мехурче пяна отгоре! :D :D

Правят ме щастлива и странните снимки на малки дечица, на които попадам по грешка, като тази, :mrgreen: :mrgreen:
20101214_140927.JPG
20101214_140927.JPG (19.42 KiB) Прегледано 1181 пъти
както и забавните клипове с малки и сладки животинки, с които ме изненадват приятелите :!:

Може и да са обикновени, част от ежедневието ни тези малки неща, но ме правят истински щастлива и смятам, че всеки трябва да си открива такива нещица, за да се разведрява и да бъде винаги усмихнат :idea: Предполагам и вие сте на това мнение, тогава споделете кои са нещата, които ви ощастливяват! :) :)

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

28 Ное 2014, 15:51

Много ми е трудно да се сетя от раз за тези неща, но сякаш ми е много приятно, когато стана сутрин точно преди алармата и се чувствам супер свежа и после целия ден усещам особено щастие и удовлетвореност, все едно съм покорила Еверест! Много обичам и аз да гледам различни клипове със сладки животни, или пък смеещи се бебета, това не може да ме остави равнодушна, колкото и да съм нещастна винаги ми помага, и като сложим и някой друг бисер на някое детенце на приятелка, публикувано във фейсбук и денят ми става усмихнат без да знам защо, като цяло! Като се сетя друго - ще добавя :)

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

28 Ное 2014, 15:53

Най най ама най-любимото ми е в летните вечери, когато приспя децата, с мъжа ми да се озовем на балкона, пийвайки нещо алкохолно :idea: задължително :idea: :D :D да слушаме отбрани супер любими парчета и да си говорим с часове!! :) :) :)

28 Ное 2014, 16:00

Супер щастлива съм когато случайно ми се случи нещо готино - да чуя, че приятелка е бременна, да видя усмивката на лицето на някое дете, особено се умилявам и ми става едно топло и прекрасно на душата, като видя дечица да прегръщат майките си :oops: Сега като го казах така се усещам, че май доста се заглеждам по деца, трябва да споделя с годеника ми! :oops: :oops:

28 Ное 2014, 16:18

Оооо, най обичам сутринта малкия като ми каже, че много ме обича и ми залепи една сънена целувка още мека- мека, тогава целият ми ден тръгва и виждам само хубави неща! Харесва ми когато срещна буболечка на пътя ѝ я заобиколя, след като прилежно съм я огледала, за да ѝ се израдвам на душата, харесва ми, че детето ми милва гъсейници :lol: :lol: :lol: Ей такива неща, харесва ми всяка една добрина, която виждам и това ме прави много щастлива. Всеки поглед в търсенето на доброто ме кара да се усмихвам. Много обичам да виждам врабчета, които се "къпят" в прах, много са сладки :D

10 Дек 2014, 12:51

Обичам, когато се събудя преди алармата, или пък се окаже, че съм сготвил нещо ужасно, пък то се окаже вкусно, тогава се радвам много :lol:

11 Дек 2014, 14:56

Честно да ви кажа не обръщам внимание на такива неща, явно съм един нещастен човек :(

27 Яну 2015, 15:38

Ехехе, ами знам ли! Много ми е мило, когато направя нещо за някой и той го оцени много високо :)

27 Яну 2015, 16:01

Mon_ton написа:Ехехе, ами знам ли! Много ми е мило, когато направя нещо за някой и той го оцени много високо :)

ТОва май наистина е най-сладкото и се радвам, когато ме оценяват другите :)

31 Мар 2015, 15:10

Знам ли, някои неща ме правят щастлив, когато си приготвя нещо много яко и вкусно - това ми доставя истинско удоволствие, или ако направя нещо и другите го оценят ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6