Anka написа:Фибрите наистина са много полезни и предпазват от сърдечни заболявания, затова трябва да се научим да си ги хапваме редовно!
Elica написа:Anka написа:Фибрите наистина са много полезни и предпазват от сърдечни заболявания, затова трябва да се научим да си ги хапваме редовно!
Вчера ми предложиха в магазина кебапчета с фибри.Явно така е новото име на соята в месото. :)
Локумът написа:Всичко положително се крие в зелениите, а аз тъй да не ги обичам, обаче не може да се отрече, че са доста по-полезни от картофите да речем :)
Локумът написа:Всичко положително се крие в зелениите, а аз тъй да не ги обичам, обаче не може да се отрече, че са доста по-полезни от картофите да речем :)
red_eyes написа:Локумът написа:Всичко положително се крие в зелениите, а аз тъй да не ги обичам, обаче не може да се отрече, че са доста по-полезни от картофите да речем :)
В бобовите храни също се съдържат много фибри, не е необходимо да ядеш зелении...
rabotnata pchela написа:Добра препоръка, абсолютно, на мъжо любимото ядене. Но не знам дали е полезна комбинацията на боб с месо. :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта