А що се отнся до фибрите, не забрявайте, че можете да ги търсите и в пълнозърнестия хляб

Snejna написа:Застудя и само тежки храни мислите.Но никой не може да отрече колко е вкусно въпросния боб с месо :)
А що се отнся до фибрите, не забрявайте, че можете да ги търсите и в пълнозърнестия хляб
Elica написа:Всеки със своите " недъзи", аз имам киселини от ориз да речем. :)
penny написа:Elica написа:Всеки със своите " недъзи", аз имам киселини от ориз да речем. :)
Явно въглехидратите ви оказват влияние, аз никога не съм имала такова нещо и нямам идея от какво би могло да се получи!
Pipilota написа:penny написа:Elica написа:Всеки със своите " недъзи", аз имам киселини от ориз да речем. :)
Явно въглехидратите ви оказват влияние, аз никога не съм имала такова нещо и нямам идея от какво би могло да се получи!
Мисля, че се дължи най-вече на нездравословните храни като цяло, стомахът е затормозен да се справя с кофти храните.
Lollipop написа:А факта, че може да имате непоносимост към някои храни къде остана? :)
Elica написа:Lollipop написа:А факта, че може да имате непоносимост към някои храни къде остана? :)
Тук си е, все още. Права си, че непоносимостта също е фактор за здравето на стомаха ни, важното е да се научим все пак д ядем правилно, така ако винаги се храним добре, ще усещаме лесно към коя храна имаме непоносимост. ;)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта