Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: В кои храни има най-високо съдържание на фибри и колко са полезни те?

24 Фев 2015, 17:54

Фибрите наистина са много полезни и предпазват от сърдечни заболявания, затова трябва да се научим да си ги хапваме редовно!

26 Ное 2015, 12:28

Anka написа:Фибрите наистина са много полезни и предпазват от сърдечни заболявания, затова трябва да се научим да си ги хапваме редовно!

Вчера ми предложиха в магазина кебапчета с фибри. :lol: Явно така е новото име на соята в месото. :)

26 Ное 2015, 13:31

Elica написа:
Anka написа:Фибрите наистина са много полезни и предпазват от сърдечни заболявания, затова трябва да се научим да си ги хапваме редовно!

Вчера ми предложиха в магазина кебапчета с фибри. :lol: Явно така е новото име на соята в месото. :)

Със сигурност кебапчетата с фибри са супер избор за храна, да знаеш. Ти от кои си избра? :)

26 Ное 2015, 14:08

Всичко положително се крие в зелениите, а аз тъй да не ги обичам, обаче не може да се отрече, че са доста по-полезни от картофите да речем :)

26 Ное 2015, 14:49

Локумът написа:Всичко положително се крие в зелениите, а аз тъй да не ги обичам, обаче не може да се отрече, че са доста по-полезни от картофите да речем :)

Трябва да се научихш да ги ядеш. Аз си хапвам доста фибри дневно- за закуска овесени ядки, на обяд някоя голяма салата, а за вечеря отново залагам на много салати и треволяци. :) Покрай салатата винаги имам или месо или друг сготвен зеленчук.

26 Ное 2015, 15:49

Това са много фибри дневно :lol:

26 Ное 2015, 16:48

Локумът написа:Всичко положително се крие в зелениите, а аз тъй да не ги обичам, обаче не може да се отрече, че са доста по-полезни от картофите да речем :)

В бобовите храни също се съдържат много фибри, не е необходимо да ядеш зелении...

27 Ное 2015, 11:39

red_eyes написа:

В бобовите храни също се съдържат много фибри, не е необходимо да ядеш зелении...

Вярно, че и в бобовите има :)
Локуме, минавай на боб с мръвки! :lol: :utensils:

27 Ное 2015, 11:56

Добра препоръка, абсолютно, на мъжо любимото ядене. Но не знам дали е полезна комбинацията на боб с месо. :)

27 Ное 2015, 13:16

rabotnata pchela написа:Добра препоръка, абсолютно, на мъжо любимото ядене. Но не знам дали е полезна комбинацията на боб с месо. :)

Не, никак не е добра комбинацията, така че може да ядеш на обяд месо, вечер боб, например :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4