Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
16 Дек 2015, 12:30
fawla написа:На думи винаги е лесно, но обикновено закусваме бисквити, обядваме баничка, а следбед ядем шоколад. :) къде са фибрите?
Може би някъде по време на сън. Малко хора се хранят здравословно, но пък има ли желание има и начин. :) Салатите и зеленчуците ако присъстват във всяко хранене биха били дори достатъчни.
16 Дек 2015, 12:57
Обаче съм забелязала, че дори вкус към тези храни нямаме, нито да ядем грах, нито боб зелен, нито нещо по-различно от обикновена салата. Доста е трудно, по света хората ядат аспержи и какво ли не, а ние ги гледаме тези неща и бягаме от тях като дявол от тамян.
17 Дек 2015, 17:51
Elica написа:Обаче съм забелязала, че дори вкус към тези храни нямаме, нито да ядем грах, нито боб зелен, нито нещо по-различно от обикновена салата. Доста е трудно, по света хората ядат аспержи и какво ли не, а ние ги гледаме тези неща и бягаме от тях като дявол от тамян.
Да, ние също много трудно ядем подобни неща, винаги едва ли не на сила. :(
12 Сеп 2016, 08:46
Няма споре, че фибрите са полезни, едва ли някой подлага на съмнение подобно нещо. Но и моето впечатление, че рядко се готвят боб, леща, грах. Повече се набляга на месо, картофи и ориз май. Нямам спомен някоя приятелка да ми е казала, че ще готви някое от тези трите например, като се подсещаме какво да приготвим вкъщи.