06 Апр 2015, 12:29
annamaria написа:Казаха ми, че за регулиране и профилактика е по-добре да пия пробиотик със средно количество бактерииА тези с многото бактерии са за сериозни случаи - примерно непрекъсната диария, след операции и т.н.
06 Апр 2015, 13:21
renetka написа:annamaria написа:Казаха ми, че за регулиране и профилактика е по-добре да пия пробиотик със средно количество бактерииА тези с многото бактерии са за сериозни случаи - примерно непрекъсната диария, след операции и т.н.
Логично ми звучи да ти кажа...
Би трябвало с всичко да е така - не пиеш аулин за слаба болкаИ не гълташ волтарен за щяло и нещяло...
06 Апр 2015, 14:37
Kaya написа:A, не е така, зависи кой как ги вижда нещата и как е свикнал. Някои пият антибиотик само ако кихнат
06 Апр 2015, 15:00
06 Апр 2015, 17:52
kauda написа:Според баба ми е хубаво, когато имаш малко дете, то да имаш и една опаковка антибиотици за всеки случай
07 Апр 2015, 09:38
kauda написа:Според баба ми е хубаво, когато имаш малко дете, то да имаш и една опаковка антибиотици за всеки случай
07 Апр 2015, 12:03
Kaya написа:A, не е така, зависи кой как ги вижда нещата и как е свикнал. Някои пият антибиотик само ако кихнат
m0n4eto написа:Kaya написа:A, не е така, зависи кой как ги вижда нещата и как е свикнал. Някои пият антибиотик само ако кихнат
затова развиват и резистентност към сума ти лекарства и са перманентно болни, че не им стига хипохондрията
07 Апр 2015, 12:17
07 Апр 2015, 15:50
renetka написа:Kaya написа:A, не е така, зависи кой как ги вижда нещата и как е свикнал. Някои пият антибиотик само ако кихнатm0n4eto написа:Kaya написа:A, не е така, зависи кой как ги вижда нещата и как е свикнал. Някои пият антибиотик само ако кихнат
затова развиват и резистентност към сума ти лекарства и са перманентно болни, че не им стига хипохондрията
Ооо да! Има големи максималистиА максимализъм в комбинация с хипохондрия е простооо
![]()
Ако пиеш силни лекарства за дребни проблеми, какво ще правиш като ти се случи голям проблем, а вече не ти влияе силното лекарство, защото си предобрилМисля, че същото е и с пробиотиците тук...
09 Апр 2015, 12:04
Neven498 написа:Пробиотикът не е лекарство, а имуностимулираща добавка.