Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога е важно да се пият комбинираните добавки - пробиотик с пребиотик?

21 Апр 2015, 12:21

Жените не знам защо имат толкова големи проблеми със запека да си го кажем направо... :)) Наистина упражненията могат да помогнат и да включите повече свежи храни и салати в менюто си, пък и бобови. :)

21 Апр 2015, 14:24

Andrey написа:Жените не знам защо имат толкова големи проблеми със запека да си го кажем направо... :)) Наистина упражненията могат да помогнат и да включите повече свежи храни и салати в менюто си, пък и бобови. :)

Упражненията помагат, но е необходима и консумация на течности - водата е ясна, фрешове, чайове. Добавките по-скоро са приятен бонус (поне в случаите, където няма здравословен проблем) към изграждането на по-здравословни навици и ускоряване на резултатите. ;)

21 Апр 2015, 14:51

Andrey написа:Жените не знам защо имат толкова големи проблеми със запека да си го кажем направо... :)) Наистина упражненията могат да помогнат и да включите повече свежи храни и салати в менюто си, пък и бобови. :)

Според мен това си е до човек, не смятам, че тук може да се дели на полове този проблем. :idea:

21 Апр 2015, 14:58

В интерес на истината го има това, че при жените е по-често срещано явление :mrgreen:
Моето мнение е, че това идва от хилядите диети и опити за диети, които правим още е от ранно тийнейджърство. Както от всичките грешки, свързани с храненето и манията да слабеем - гладуване, добавки, чайове. Това скапва системата - черва, корем, стомах просто. Момчетата/мъжете ги нямат тези мании толкова много просто ;)

21 Апр 2015, 15:38

Никога не съм спазвала диети и все пак ми е забавен метаболизма и имам същия женски проблем.. :(

22 Апр 2015, 14:46

Slavena написа:Никога не съм спазвала диети и все пак ми е забавен метаболизма и имам същия женски проблем.. :(

Има си трикове за забързване на метаболизма.

С какво се храниш най-често? И приемаш ли някакви добавки?

22 Апр 2015, 14:57

Сега да ви кажа, започнах да си хапвам по-често овесени ядки - поне веднъж на ден и явно, че не е мит цялата работа, много добре ми действат, сега пия антибиотик заради друг проблем и ще включа пробиотик, но вчера забравих да го купя, надявам се да има добър ефект върху организма ми :)

22 Апр 2015, 15:08

kauda написа:Сега да ви кажа, започнах да си хапвам по-често овесени ядки - поне веднъж на ден и явно, че не е мит цялата работа, много добре ми действат, сега пия антибиотик заради друг проблем и ще включа пробиотик, но вчера забравих да го купя, надявам се да има добър ефект върху организма ми :)

Накисваш ли ги предварително?

22 Апр 2015, 15:19

Neven498 написа:
kauda написа:Сега да ви кажа, започнах да си хапвам по-често овесени ядки - поне веднъж на ден и явно, че не е мит цялата работа, много добре ми действат, сега пия антибиотик заради друг проблем и ще включа пробиотик, но вчера забравих да го купя, надявам се да има добър ефект върху организма ми :)

Накисваш ли ги предварително?

Разбира се, че трябва да се накиснат, след това като започнат да се раздуват в корема ти ще боли и то много!

22 Апр 2015, 15:20

Да, по принцип аз ги обичам по-хрупкави, но когато правя за работа си слагам сутринта с кисело мляко, овесените ядки, сушени плодове и каквото реша още, 3-4 лъжици кисело мляко и до обяд са на кашичка. Иначе ги харесвам много и само с топла вода и малко мед, ям ги след 30-тина минути, след накисването. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27