kauda, явно това с киселото млекце е любима комбинация на почти всички ни. Аз понякога добавям и ленено семе.
Neven498 написа:LeCoquine, чак пък да боли...![]()
kauda, явно това с киселото млекце е любима комбинация на почти всички ни. Аз понякога добавям и ленено семе.
annamaria написа:Ааа, не са ли овесените трици за тези случаи??? Аз си правих овесени трици и ленено семе (смляно), но освен че ми беше вкусно, някакакъв особен ефект не забелязах...
Lili_pili написа:annamaria написа:Ааа, не са ли овесените трици за тези случаи??? Аз си правих овесени трици и ленено семе (смляно), но освен че ми беше вкусно, някакакъв особен ефект не забелязах...
В смисъл?
annamaria написа:Ааа, не са ли овесените трици за тези случаи??? Аз си правих овесени трици и ленено семе (смляно), но освен че ми беше вкусно, някакакъв особен ефект не забелязах...
Filipa написа:Овесените трици са фибри, които трудно се усвояват. Ядките са бавен въглехидрат. На дечурлигата вкъщи, а и на мъжа ми, им правя с кисело мляко и подслаждам с мед и плодове. Хапват си ги за закуска обикновено. Така успяхме да махнем вафлите и сухоежбините от дневното меню, поне до обяд. Да чукна на дърво, никой вкъщи няма проблеми със стомаха.
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта