Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това?)
Разбира се, че си права

Но пък то не можем да отричаме всичко и да живеем с мисълта, че всичко е конспирация.
Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това?)
annamaria написа:Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това?)
Разбира се, че си праваКнигата "Любовта е опиат"
Но пък то не можем да отричаме всичко и да живеем с мисълта, че всичко е конспирация.
Filipa написа:Особено пък за "конспирациите", които са доказани във времето. За съжаление с всяко следващо поколение, организмите ни отслабват поради начина на живот, към който привикваме. Ако сега опаковка-две пробиотик могат да ни закърпят, след 10-тина години ще е съвсем различно положението.
fawla написа:е то ясно, че ще се мрено ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
annamaria написа:fawla написа:е то ясно, че ще се мрено ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
Аз нямам такова наблюдение...даже напротив. Аз мисля, че човек ако има възможност и желание, навсякъде по света може да се храни качествено...
annamaria написа:fawla написа:е то ясно, че ще се мрено ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
Аз нямам такова наблюдение...даже напротив. Аз мисля, че човек ако има възможност и желание, навсякъде по света може да се храни качествено...
Neven498 написа:Mamacita, и аз така мисля. В България, колкото и да мрънкаме, имаме едни от най-качествените продукти (все още). Трудно може да намериш сочни розови домати, череши, you name it. В чужбина зеленчуците имат вкус на пластмаса.
Kremiliya написа:Aко ме смяташ за толкова заблудена, значи имам точно това предвид!![]()
![]()
И съвсем логично е, че когато определяш качество според цена... то .. да както каза - избираш възможно най-евтиното, а ако има някое за без пари точно на него се спираш!![]()
![]()
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта