Кога е важно да се пият комбинираните добавки - пробиотик с пребиотик?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Кога е важно да се пият комбинираните добавки - пробиотик с пребиотик?

Мнениеот annamaria » 07 Май 2015, 10:31

Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това? :))

Разбира се, че си права ;) Книгата "Любовта е опиат" ;)
Но пък то не можем да отричаме всичко и да живеем с мисълта, че всичко е конспирация.
annamaria

Мнениеот Filipa » 07 Май 2015, 10:38

annamaria написа:
Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това? :))

Разбира се, че си права ;) Книгата "Любовта е опиат" ;)
Но пък то не можем да отричаме всичко и да живеем с мисълта, че всичко е конспирация.

Особено пък за "конспирациите", които са доказани във времето. За съжаление с всяко следващо поколение, организмите ни отслабват поради начина на живот, към който привикваме. Ако сега опаковка-две пробиотик могат да ни закърпят, след 10-тина години ще е съвсем различно положението. ;)
Filipa

Мнениеот annamaria » 07 Май 2015, 11:03

Filipa написа:Особено пък за "конспирациите", които са доказани във времето. За съжаление с всяко следващо поколение, организмите ни отслабват поради начина на живот, към който привикваме. Ако сега опаковка-две пробиотик могат да ни закърпят, след 10-тина години ще е съвсем различно положението. ;)

Напълно подкрепям с две ръце :!:
Храните тотално не са това, което трябва да бъдат и това ни разбива тотално организмите и всичките системи :|
annamaria

Мнениеот fawla » 08 Май 2015, 16:35

е то ясно, че ще се мре :) но ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
Аватар
fawla

Мнениеот annamaria » 11 Май 2015, 11:08

fawla написа:е то ясно, че ще се мре :) но ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!

Аз нямам такова наблюдение...даже напротив. Аз мисля, че човек ако има възможност и желание, навсякъде по света може да се храни качествено...
annamaria

Мнениеот Neven498 » 11 Май 2015, 14:51

annamaria написа:
fawla написа:е то ясно, че ще се мре :) но ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!

Аз нямам такова наблюдение...даже напротив. Аз мисля, че човек ако има възможност и желание, навсякъде по света може да се храни качествено...

Аз оставам с впечатление, че отслабват, защото спират да се хранят като цяло. Мои близки в Англия станаха вегетарианци и карат на суровоядство, защото тамошната кухня е отвратителна. На понички и пица не може да се живее. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Mamacita » 11 Май 2015, 15:22

annamaria написа:

А аз съм останала с точно обратните впечатления, виждам как само се разширяват, а не отслабват!
Mamacita

Мнениеот Neven498 » 12 Май 2015, 10:03

Mamacita, и аз така мисля. В България, колкото и да мрънкаме, имаме едни от най-качествените продукти (все още). Трудно може да намериш сочни розови домати, череши, you name it. В чужбина зеленчуците имат вкус на пластмаса.
Аватар
Neven498

Мнениеот annamaria » 12 Май 2015, 13:43

Neven498 написа:Mamacita, и аз така мисля. В България, колкото и да мрънкаме, имаме едни от най-качествените продукти (все още). Трудно може да намериш сочни розови домати, череши, you name it. В чужбина зеленчуците имат вкус на пластмаса.

Умерено подкрепям, но все повече от местните ни, локални, виреещи тук продукти се заместват в магазините с по-евтини вносни, бъкани с каквото може да се сетиш, пръскани с неясни неща...и после защо имаме все повече проблеми - я болки в стомаха, в запек, я подуване...Но пак казвам, че който иска може да направи така, че да живее здравословно, където и да е...И в Англия има как да се храниш с хубави неща...И моля, не ме нападайте за финансите ;)
annamaria

Мнениеот renetka » 12 Май 2015, 14:46

Kremiliya написа:Aко ме смяташ за толкова заблудена, значи имам точно това предвид! :| :x
И съвсем логично е, че когато определяш качество според цена... то .. да както каза - избираш възможно най-евтиното, а ако има някое за без пари точно на него се спираш! :evil: :evil: :evil:

Пропуснала съм това избухване :roll: ...а и не го разбирам, честно!

Това, което искам да кажа, без да се заяждам с когото и да било, е че от и за здраве не бива да се пести, защото след това ти излиза сто пъти по-скъпо :idea: ... ако не и по-лошо.
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти