07 Май 2015, 10:31
Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това?)
07 Май 2015, 10:38
annamaria написа:Kaya написа:А не слушаш ли мнението на лекарите? Ти да не мислиш, че изипсват нещата без да имат причина за това?)
Разбира се, че си праваКнигата "Любовта е опиат"
Но пък то не можем да отричаме всичко и да живеем с мисълта, че всичко е конспирация.
07 Май 2015, 11:03
Filipa написа:Особено пък за "конспирациите", които са доказани във времето. За съжаление с всяко следващо поколение, организмите ни отслабват поради начина на живот, към който привикваме. Ако сега опаковка-две пробиотик могат да ни закърпят, след 10-тина години ще е съвсем различно положението.
08 Май 2015, 16:35
11 Май 2015, 11:08
fawla написа:е то ясно, че ще се мрено ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
11 Май 2015, 14:51
annamaria написа:fawla написа:е то ясно, че ще се мрено ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
Аз нямам такова наблюдение...даже напротив. Аз мисля, че човек ако има възможност и желание, навсякъде по света може да се храни качествено...
11 Май 2015, 15:22
annamaria написа:fawla написа:е то ясно, че ще се мрено ми е интересно, защо всички хора, като отидат в чужбина не променят хранителните си навици и отслабват, това заради храната ли е?!?!??!
Аз нямам такова наблюдение...даже напротив. Аз мисля, че човек ако има възможност и желание, навсякъде по света може да се храни качествено...
12 Май 2015, 10:03
12 Май 2015, 13:43
Neven498 написа:Mamacita, и аз така мисля. В България, колкото и да мрънкаме, имаме едни от най-качествените продукти (все още). Трудно може да намериш сочни розови домати, череши, you name it. В чужбина зеленчуците имат вкус на пластмаса.
12 Май 2015, 14:46
Kremiliya написа:Aко ме смяташ за толкова заблудена, значи имам точно това предвид!![]()
![]()
И съвсем логично е, че когато определяш качество според цена... то .. да както каза - избираш възможно най-евтиното, а ако има някое за без пари точно на него се спираш!![]()
![]()