Далеч съм от идеята, че мога това или нещо сходно въпреки това не зная дали и по-леките натоварвания ще могат да ми понесат

Вие как смятате, ще се пребивам ли много и какви са възможностите да се прави йога без сериозни контузии?

rabotnata pchela написа:Все пак нещата,които правим трябва да ни носят удовлетвореност и да ни карат да се чувстваме добре, нали? Ако се правят по задължение някакви неща нито удоволствието, нито удовлетворението ще са истински.
dinkog написа:rabotnata pchela написа:Все пак нещата,които правим трябва да ни носят удовлетвореност и да ни карат да се чувстваме добре, нали? Ако се правят по задължение някакви неща нито удоволствието, нито удовлетворението ще са истински.
Така е, всяка промяна идва от само себе си, никой не може и не трябва да казва трябва или не трябва да се променя някой навик. Всичко се нарежда естествено.
puhcheto написа:Чувала съм, че не трябва да се усеща напрежение, независимо от упражнението, нали се сещаш като започнеш да трепериш от това, че си се претоварила, е точно това не трябва да става
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта