31 Мар 2015, 15:14
Аз нямам деца все още и не мога да ти дам съвет от личен опит, но подкрепям коментара да пратите децата при някоя от бабите поне за 1 вечер, а защо не и за цял уикенд и да останете насаме.
През това време ти подготви романтична вечеря на свещи например и си облечи ново секси бельо и бъди сигурна, че желанието му ще се върне.

Аз много пъти съм си мислела когато една жена стане майка какво се случва с отношенията между мъжа и жената, тъй като според мен сексът е в основата на една връзка, а когато се появи едно бебе, а след това още едно..и малко или много става трудно двойката да остане насаме на спокойствие както преди и постепенно двамата започват да се отчуждават поради липсата на ласки. Затова пращай децата при бабите когато ти се отдаде възможност и оставайте сами по-често, защото мъжете не получават ли редовно секс съм убедена, че рано или късно ще си намерят любовница, а никоя от нас не иска това.. Затова самите ние трябва да се стараем да изглеждаме добре, да сме секси за мъжете си и да поддъжаме огъня на любовта и страстта запален.
31 Мар 2015, 17:51
Здравей , разбирам те напълно как се чувстваш , ще споделя какво направих аз , взех се сериозно в ръце , захвърлих размъкнатите домашни дрехи! вързаната коса я пуснах , когато той се прибираше от работа аз го очаквах все едно ще излизаме , много е трудно ,усилията са големи и понякога си мислех че неиздържам - къщата да е чиста ,прането изпрано , изгладено ,зготвено , децата оправени, масата сложена , а и аз да изглеждам свежа и нагласена !Ставах рано , първа , лягах последна , и все пак бях забелязана отново , всички жени знаеме мъжете по какви жени се заглеждат , всички знаеме че любовницата на един мъж не е с мръсна коса , непочистени крака от косми , залющен лак , трябва да изглеждаш като любовница , децата ги пращай при баби и дядовци когато ти е възможно! и вложи малко фантазия и смелост покажи му че майката на децата му е перфектна жена : 1- домакиня в кухнята
2- дама в обществото
3 - мръсница в леглото
01 Апр 2015, 08:12
На мен ще ми е странно, ако жена ми ме посреща, все едно отиваме на виенски бал честно да си призная..
01 Апр 2015, 12:39
Петя Димитрова написа:Здравей , разбирам те напълно как се чувстваш , ще споделя какво направих аз , взех се сериозно в ръце , захвърлих размъкнатите домашни дрехи! вързаната коса я пуснах , когато той се прибираше от работа аз го очаквах все едно ще излизаме , много е трудно ,усилията са големи и понякога си мислех че неиздържам - къщата да е чиста ,прането изпрано , изгладено ,зготвено , децата оправени, масата сложена , а и аз да изглеждам свежа и нагласена !Ставах рано , първа , лягах последна , и все пак бях забелязана отново , всички жени знаеме мъжете по какви жени се заглеждат , всички знаеме че любовницата на един мъж не е с мръсна коса , непочистени крака от косми , залющен лак , трябва да изглеждаш като любовница , децата ги пращай при баби и дядовци когато ти е възможно! и вложи малко фантазия и смелост покажи му че майката на децата му е перфектна жена : 1- домакиня в кухнята
2- дама в обществото
3 - мръсница в леглото
Много добър съвет и според мен една жена трябва да изглежда красиво за съпруга си, а не са външните хора

трябва да изглеждаме вкъщи така, както бихме изглеждали и навън, за да бъдем харесвани.
01 Апр 2015, 13:01
Аз пък не съм съгласна с това, че жената видиш ли трябва да се труди, за да задържи интереса на мъжа. Това ми се вижда и смешно и абсурдно просто.. Видиш ли КРАЛЯТ Мъж се прибира, негово височество и ние след като сме му сготвили по възможност ама точно мамината манджа, трябва сега и с усмивка да следим интересите му. А къде остават нашите жаления и интереси, трябва ли да сме слугини в мъжкия свят? Еми да ме извинявате, но аз не съм съгласна. Мога и космата да си ходя из къщи, с мръсна коса и ако има защо - трябва да ме харесват и така

)
01 Апр 2015, 13:07
Петя Димитрова написа:Здравей , разбирам те напълно как се чувстваш , ще споделя какво направих аз , взех се сериозно в ръце , захвърлих размъкнатите домашни дрехи! вързаната коса я пуснах , когато той се прибираше от работа аз го очаквах все едно ще излизаме , много е трудно ,усилията са големи и понякога си мислех че неиздържам - къщата да е чиста ,прането изпрано , изгладено ,зготвено , децата оправени, масата сложена , а и аз да изглеждам свежа и нагласена !Ставах рано , първа , лягах последна , и все пак бях забелязана отново , всички жени знаеме мъжете по какви жени се заглеждат , всички знаеме че любовницата на един мъж не е с мръсна коса , непочистени крака от косми , залющен лак , трябва да изглеждаш като любовница , децата ги пращай при баби и дядовци когато ти е възможно! и вложи малко фантазия и смелост покажи му че майката на децата му е перфектна жена : 1- домакиня в кухнята
2- дама в обществото
3 - мръсница в леглото
Мога да ви кажа, че първо моят мъж не би искал любовница, вярно, че може и да е работохолик, но го предпочитам такъв и второ смятам, че жена в широки и размъкнати дрехи също може да бъде секси, ако се чувства такава, а за тази цел точно съпругът й трябва да я накара да се чувства такава
01 Апр 2015, 15:04
И според мен ако вече те избягва и не си му интересна, то причината определено не е в теб самата, а в него, няма що да се променяш чак пък толкова.
01 Апр 2015, 17:41
Локумът написа:На мен ще ми е странно, ако жена ми ме посреща, все едно отиваме на виенски бал честно да си призная..

Нестава въпрос да Ви посреща като за Виенски бал , непречи да е секси и да радва окото Ви! Моите наблюдения са , че голям процент от жените след второто дете се занемаряват тотално! Говоря за това че причината ако е това занемаряване си заслужава да се опита! Никой неговори за Виенски балове !Най-малкото жената трябва да го направи за самата себе си! ще е по-добрия вариант да се вземе в ръце а не да страда и да си яде ноктите че съпруга и не и обръща внимание и чувствата охладняват! Ако и това непомага тогава причината си е в него! Ок , оставяме всичко настрана , тогава защо не говори със съпруга си , да разговарят и да се разбере какво се случва и каква е причината! Нещо не ми се връзва , до един момент всичко е ок и изведнъж нещата не са добре , причините са много ! Еднообразен секс , някакъв проблем в ежедневието ако го мъчи и неиска да сподели с жена си , любовница , много неща може да са причина затова е хубаво да седнат и да разговарят в края на краищата затова са заедно ,какъвто и да е проблема решение винаги има!
01 Апр 2015, 17:52
rabotnata pchela написа:Аз пък не съм съгласна с това, че жената видиш ли трябва да се труди, за да задържи интереса на мъжа. Това ми се вижда и смешно и абсурдно просто.. Видиш ли КРАЛЯТ Мъж се прибира, негово височество и ние след като сме му сготвили по възможност ама точно мамината манджа, трябва сега и с усмивка да следим интересите му. А къде остават нашите жаления и интереси, трябва ли да сме слугини в мъжкия свят? Еми да ме извинявате, но аз не съм съгласна. Мога и космата да си ходя из къщи, с мръсна коса и ако има защо - трябва да ме харесват и така

)
Можеш да ходиш както ти харесва на теб , но бъди сигурна , че рано или късно отива при жена без косми и с чиста коса! Дали би те целунал със страст и да зарови ръце в мазната коса!? Може би ако и той е мърляч! Нали все пак желанието на жената която пуска темата е да запази и възобнови отношенията със съпруга си и всеки който се включва в същата е да даде съвет , а тя сама вече ще предцени и ще предположи къде е проблема!
02 Апр 2015, 07:58
Петя Димитрова написа:rabotnata pchela написа:Аз пък не съм съгласна с това, че жената видиш ли трябва да се труди, за да задържи интереса на мъжа. Това ми се вижда и смешно и абсурдно просто.. Видиш ли КРАЛЯТ Мъж се прибира, негово височество и ние след като сме му сготвили по възможност ама точно мамината манджа, трябва сега и с усмивка да следим интересите му. А къде остават нашите жаления и интереси, трябва ли да сме слугини в мъжкия свят? Еми да ме извинявате, но аз не съм съгласна. Мога и космата да си ходя из къщи, с мръсна коса и ако има защо - трябва да ме харесват и така

)
Можеш да ходиш както ти харесва на теб , но бъди сигурна , че рано или късно отива при жена без косми и с чиста коса! Дали би те целунал със страст и да зарови ръце в мазната коса!? Може би ако и той е мърляч! Нали все пак желанието на жената която пуска темата е да запази и възобнови отношенията със съпруга си и всеки който се включва в същата е да даде съвет , а тя сама вече ще предцени и ще предположи къде е проблема!
Никой не еказал, че вече трябва да сме гнусни и космати, но аз също не приемам слугуването на мъжете. защо жените да са длъжни да се чупят по цял ден, за да може мъжът да е щастлив ида стои до тях вечно?! Нима той не може да се притеснява, че и ние ще си хванем любовник? Това е супер остаряло мислене - жената да чисти, да пере, да готви, да гледа децата (щото това не е мъжка работа), отделно да ходи на работа (защото пари трябват) и отгоре на всичкото да се къхари ама миличкия защо се държи като за***к?! На мен ми идва в повече, да вземе и той да се притесни малко! Имам 2 деца, женени сме от 12 години и нито за миг не съм се притеснила, че чувствата ни са охладнели, аз не съм машина, не е ли редно той да оцени труда на жена си и да се опита да сплоти отношенията?! Ние ли трябва да се молим? Ще има да почака...