02 Апр 2015, 14:52
Pipilota написа:Петя Димитрова написа:rabotnata pchela написа:Аз пък не съм съгласна с това, че жената видиш ли трябва да се труди, за да задържи интереса на мъжа. Това ми се вижда и смешно и абсурдно просто.. Видиш ли КРАЛЯТ Мъж се прибира, негово височество и ние след като сме му сготвили по възможност ама точно мамината манджа, трябва сега и с усмивка да следим интересите му. А къде остават нашите жаления и интереси, трябва ли да сме слугини в мъжкия свят? Еми да ме извинявате, но аз не съм съгласна. Мога и космата да си ходя из къщи, с мръсна коса и ако има защо - трябва да ме харесват и така)
Можеш да ходиш както ти харесва на теб , но бъди сигурна , че рано или късно отива при жена без косми и с чиста коса! Дали би те целунал със страст и да зарови ръце в мазната коса!? Може би ако и той е мърляч! Нали все пак желанието на жената която пуска темата е да запази и възобнови отношенията със съпруга си и всеки който се включва в същата е да даде съвет , а тя сама вече ще предцени и ще предположи къде е проблема!
Никой не еказал, че вече трябва да сме гнусни и космати, но аз също не приемам слугуването на мъжете. защо жените да са длъжни да се чупят по цял ден, за да може мъжът да е щастлив ида стои до тях вечно?! Нима той не може да се притеснява, че и ние ще си хванем любовник? Това е супер остаряло мислене - жената да чисти, да пере, да готви, да гледа децата (щото това не е мъжка работа), отделно да ходи на работа (защото пари трябват) и отгоре на всичкото да се къхари ама миличкия защо се държи като за***к?! На мен ми идва в повече, да вземе и той да се притесни малко! Имам 2 деца, женени сме от 12 години и нито за миг не съм се притеснила, че чувствата ни са охладнели, аз не съм машина, не е ли редно той да оцени труда на жена си и да се опита да сплоти отношенията?! Ние ли трябва да се молим? Ще има да почака...
02 Апр 2015, 15:15
02 Апр 2015, 15:21
02 Апр 2015, 15:27
MerryPop написа:Искрено ви благодаря, момичета, че ми обърнахте внимание! Да ви кажа мъжът ми много си обича работата, често отсъства или когато е у дома си доработва!Вярно, че ако не спя, то търча след децата облечена в широк анцуг и негова тениска, също и спя с негова тениска, не мисля, че изглеждам чак толкова отвратителна, просто сякаш не съм жена вече за него, а добър приятел, който му отглежда децата!
![]()
Малко е странно всичко понеже се старая поне да съм чиста, да мириша добре, вярно, че косата ми е вързана през цялото време, но нямам сили да се опитвам да я вкарам в ред и нея!Не мислите ли, че трябва по някакъв начин да му намекна, че и той трябва да ме подтикне към това да се почувствам отново жена?
Не е честно да се изисква това само от моя страна или греша?
02 Апр 2015, 15:39
03 Апр 2015, 09:49
07 Апр 2015, 14:22
MerryPop написа:След раждането на второто дете нещата се влошиха още повече. Вече в очите на съпруга ми не съм жена, а по-скоро майка,не съм убедена дали ме чувства като неговата майка, но със сигурност ме вижда като майка на децата му, което е достатъчно, за да преустановим почти напълно интимните си взаимоотношения!
![]()
Чувствам се отчаяна, тъй като имам нуждата да бъда и да се чувствам като жена, особено в неговите очи, а не като перачката и миячката в къщата, та дори те са секси и мъжете по всички филми изневеряват с тях!!!На пръв поглед семейството ни е иделично, но реално не стоят така нещата по отношение на взаимоотношенията със съпруга ми и смятам, че и той го вижда
![]()
Дайте ми съвет, как отново да бъда жена в очите на съпруга ми! Какво да направя, за да възвърна страстта между нас и да се почувствам желана!Смятате ли, че това е изцяло работа на съпруга ми, а какво мога да направя аз по въпроса?!
07 Апр 2015, 15:00
07 Апр 2015, 15:21
Elica написа:Не знам, ако изпадна в такова положение какво бих направила, сигурно ще се съсипя и не бих търсила начин да излезна от това положение
07 Апр 2015, 15:31