Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

24 Апр 2015, 15:45

qwerryyy написа:Добре де, защо не вземеш нещата в свои ръце и не бъдеш малко по-настоятелна? Не чакай от него, той може да смята, че ти не си готова и да чака ти да поемеш инициативата?

Ами явно наистина не е готова или поне обстоятелствата не й позволяват, за да стане готова, то и при нас имаше такъв един известен отлив след раждането, за щастие не продължи дълго!

24 Апр 2015, 15:48

franky написа:Ами явно наистина не е готова или поне обстоятелствата не й позволяват, за да стане готова, то и при нас имаше такъв един известен отлив след раждането, за щастие не продължи дълго!

И какво правиш в този случай, как се справихте? Ти ли беше първата, която започна да говориш за този проблем? На мен ми се е случвало да имам такава криза с гадже, а какво ще е със съпруга ти не знам просто, сигурно е ужасно! :!:

24 Апр 2015, 16:45

И какво се случва в момента? :?: Справихте ли се с проблемите във връзката ви? :)

27 Апр 2015, 16:11

Забелязвам, че и с моят мъж се отчуждаваме напоследък, имахме някои трудности, май нещата при нас няма да свършат с добро. :(

27 Апр 2015, 16:32

Ами оставих нещата да се случват от само себе си, не зная какво да направя, може и да се подобрят, но само времето ще покаже, ако той е с мен само, защото съм била готина и млада, а сега съм си готина, но чорлава и дундуркаща бебе, времето ще си покаже, нямам сили и право да променям хората, така че той сам ще си реши :!:

27 Апр 2015, 16:40

MerryPop написа:Ами оставих нещата да се случват от само себе си, не зная какво да направя, може и да се подобрят, но само времето ще покаже, ако той е с мен само, защото съм била готина и млада, а сега съм си готина, но чорлава и дундуркаща бебе, времето ще си покаже, нямам сили и право да променям хората, така че той сам ще си реши :!:

Ае много ясно, тегли му една... :!: Се спасява, аз супер много подкрепям жените, разбирам и съм на ясно, че няма как да ви е лесно в тая ситуация. :roll: Скоро си говорихме, че докато децата тръгнат на градина, вие все сте в развод. :mrgreen:

28 Апр 2015, 10:23

Нямате ли възможност да оставите някъде детето за малко поне, а вие да се разнообразите и да се усамотите? :)

28 Апр 2015, 13:13

Че той може така да си те харесва. Да си мисли, че ти дава пространство за да си добра майка, това не означава, че не си жена в неговите очи.
Бъди активна, покажи му че искаш внимание, спомни си как е било преди детето, припомни му и на него.

28 Апр 2015, 15:01

Pacienti написа:Че той може така да си те харесва. Да си мисли, че ти дава пространство за да си добра майка, това не означава, че не си жена в неговите очи.
Бъди активна, покажи му че искаш внимание, спомни си как е било преди детето, припомни му и на него.

Правилно! Много често проблемите са само в главите на жените, ние обожаваме, пък и мноого добре умеем да преувеличаваме до безкрай!

28 Апр 2015, 16:52

Пусни се малко свободно, по-добре той да се притеснява да не избягаш на някъде )
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37