19 Яну 2016, 10:33
Monika_Spasova написа:annamaria написа:Lollipop написа:Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе
естествено, че ако е някой темерут то въобще няма да си струва да се занимавам заради него. но ако мъжлето ми е разбрано и си струва, ще положа усилия да съм добра и красива в неговите очи.
Те повечето стават темерути като им проплаче едно бебе.![]()
![]()
![]()
Иначе идеите за поддържане на хубавия вид с малко козметична помощ не е толкова лоша. Друго, което ми идва на ум е един фризьор може да направи чудеса и толкова малка промяна може да помогне да се вдигне самочувствието на жената. :) А както знаем - доволна жена = щастлива къща.
19 Яну 2016, 11:11
19 Яну 2016, 15:16
Pipilota написа:Те по-голямата част от мъжете са възпитавани по тоя начин, че жената трябва да се грижи за къщата и за децата. Те като са го виждали в своите семейства, то нормално техния пример да са взели. Много е трудно и е почти невъзможнод а се намери мъж, който да е отдаден на децата си. От тколкова мъже, които познавам с деца, то мога да кажа, че се сещам само за един, който излиза с желание с дъщеря си и прекарва време с нея, останалите все на сила ги караме.
20 Яну 2016, 12:36
bojo_kolev написа:Pipilota написа:Те по-голямата част от мъжете са възпитавани по тоя начин, че жената трябва да се грижи за къщата и за децата. Те като са го виждали в своите семейства, то нормално техния пример да са взели. Много е трудно и е почти невъзможнод а се намери мъж, който да е отдаден на децата си. От тколкова мъже, които познавам с деца, то мога да кажа, че се сещам само за един, който излиза с желание с дъщеря си и прекарва време с нея, останалите все на сила ги караме.
Това е адски тъжно и мисля, че се случва, тъй като хората първо не умеят да общуват и и второ не знаят, че не са достатъчно пораснали, за да имат деца!
20 Яну 2016, 13:01
22 Яну 2016, 13:51
marsu написа:Бе ти остави козметика, поне да се наспим по два часа ;)
22 Яну 2016, 15:42
annamaria написа:marsu написа:Бе ти остави козметика, поне да се наспим по два часа ;)
започвам вече да се настройвам срещу тия наште мъже.![]()
нищо не знаят те. е как да изглеждаме добре, когато не сме спали два часа и накрая искат да изглеждаме добре. я затва докато е време хвърляйте по един поглед на различни оферти за разхубавяване. такива има много и като не ще да гледа детето,докато аз се разхубавявам,ще си взема детето и ще отида с него.
26 Яну 2016, 16:06
ManiJani написа:annamaria написа:marsu написа:Бе ти остави козметика, поне да се наспим по два часа ;)
започвам вече да се настройвам срещу тия наште мъже.![]()
нищо не знаят те. е как да изглеждаме добре, когато не сме спали два часа и накрая искат да изглеждаме добре. я затва докато е време хвърляйте по един поглед на различни оферти за разхубавяване. такива има много и като не ще да гледа детето,докато аз се разхубавявам,ще си взема детето и ще отида с него.
Абе как си взимате такива отговорни бащи за съпрузи![]()
26 Яну 2016, 17:33
annamaria написа:ManiJani написа:Абе как си взимате такива отговорни бащи за съпрузи![]()
истината е,че има доста отговорни бащи. такива дето не просто обичат жена си,на и са до нея,за да я подкрепят и да и дадат възможност да хубавее. не само заради него,но и заради самата нея.имам познат на който след като жена му роди и изкърми бебенцето я разбра,че има нужда от корекция на бюста и беше до нея,когато взе това решение.
27 Яну 2016, 10:54