01 Мар 2016, 17:03
annamaria написа:сори, ама ако по цял ден му стоя по анцуг и му говоря само за детето,мислите ли че мъжа ще издържи на подобна комуникация? сто процента ще забелзвя другите жени пък после ела ме питайте как да съм отново жена в очите на съпруга си...
01 Мар 2016, 17:06
02 Мар 2016, 11:10
Snejna написа:annamaria написа:сори, ама ако по цял ден му стоя по анцуг и му говоря само за детето,мислите ли че мъжа ще издържи на подобна комуникация? сто процента ще забелзвя другите жени пък после ела ме питайте как да съм отново жена в очите на съпруга си...
Добре де ти какво разбираш, да стоиш у вас по къса черна рокля ли? ... Когато имаш деца ще осъзнаеш колко много се променят нещата, това е истината. Но е битка да съхраниш красотата във връзката, не се крие това само в красивите дрехи, има случаи, в които майките не могат да излезнат с дни от вкъщи и се размотават след детето, как очакваш да са секси и с еротични дрехи!??
02 Мар 2016, 11:24
02 Мар 2016, 14:18
m0n4eto написа:ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли
02 Мар 2016, 14:51
Yarost написа:m0n4eto написа:ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли
Хаха, това за режим "целуваеми" ми хареса :) . Абсолютно споделям мнението, устните и при мъжете и при жените си имат своята роля за съблазняването и самочувствието. Едни поддържани устни са винаги кокетни.
02 Мар 2016, 16:22
annamaria написа:ами може и с дънки поне да стоиш... айде стига сте се оправдавали с децата... като поотраснат и ходят на детска и училище пак ли след тях вървите? една очна и малко фондьотен се слагат за 15 мин. едни дънки и една блузка биха ни направили далеч по-добре изглеждащи.
02 Мар 2016, 16:33
02 Мар 2016, 17:01
02 Мар 2016, 18:15