11 Май 2016, 09:00
Pacienti написа:rabotnata pchela написа:Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди.
В разговор си чаровна, а и не знам защо, но си мисля, че от липса на гърди не можеш да се оплачеш.
11 Май 2016, 10:43
Lollipop написа:Pacienti написа:rabotnata pchela написа:Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди.
В разговор си чаровна, а и не знам защо, но си мисля, че от липса на гърди не можеш да се оплачеш.
Те тея мъже цицомани, да си го кажем направо!За тях е важно да ги има, но има доста по-плоски момичета, които са изключително хитови и много се харчат.
11 Май 2016, 14:03
11 Май 2016, 14:58
12 Май 2016, 11:20
Rali_hr написа:Не е трудно наистина една жена да събуди пак интереса на мъжете си. Вече ако не става или кръшка, или е изчаткал нещо. :) Трябва си или помощ от специалист, както каза Кайчето, или друг мъж.
12 Май 2016, 13:29
Andrey написа:Rali_hr написа:Не е трудно наистина една жена да събуди пак интереса на мъжете си. Вече ако не става или кръшка, или е изчаткал нещо. :) Трябва си или помощ от специалист, както каза Кайчето, или друг мъж.
Те май тези, които кръшкат в повечето случаи го правят по принцип, много време отнема, докато се прекърши човек и тръгне на друго място да търси удоволствия
12 Май 2016, 16:12
12 Май 2016, 16:47
Pacienti написа:Andrey написа:Rali_hr написа:Не е трудно наистина една жена да събуди пак интереса на мъжете си. Вече ако не става или кръшка, или е изчаткал нещо. :) Трябва си или помощ от специалист, както каза Кайчето, или друг мъж.
Те май тези, които кръшкат в повечето случаи го правят по принцип, много време отнема, докато се прекърши човек и тръгне на друго място да търси удоволствия
Ако виждаш жена си размъкната и мрънкаща всекидневно, а някоя засукана колежка ти се усмихва закачливо през бюрото, колко време ще ти отнеме най - малкото да почнеш да фантазираш...
13 Май 2016, 08:51
13 Май 2016, 09:52