Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Мнениеот Filipa » 14 Апр 2015, 14:18

И аз регистрирах проблем с молуски при малката ми дъщеря. Вратлето и ръчичките и се покриха със ситните издутини и веднага я заведох при педиатърката. Ще ми се с мъжа и сина ми да направим преглед при добър кожен лекар. Препоръки за добър дерматолог в София или в близост до София?
Filipa

Мнениеот m0n4eto » 14 Апр 2015, 17:46

Filipa написа:И аз регистрирах проблем с молуски при малката ми дъщеря. Вратлето и ръчичките и се покриха със ситните издутини и веднага я заведох при педиатърката. Ще ми се с мъжа и сина ми да направим преглед при добър кожен лекар. Препоръки за добър дерматолог в София или в близост до София?

много адекватна реакция получих от д-р Петрана Каляшева, ето ти адрес: http://www.drkaliasheva.com/contacts хубаво е да вземеш и контактите на детската ти лекарка, при мен поиска тел на гинеколожката. успех!
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Filipa » 15 Апр 2015, 15:22

m0n4eto написа:
Filipa написа:И аз регистрирах проблем с молуски при малката ми дъщеря. Вратлето и ръчичките и се покриха със ситните издутини и веднага я заведох при педиатърката. Ще ми се с мъжа и сина ми да направим преглед при добър кожен лекар. Препоръки за добър дерматолог в София или в близост до София?

много адекватна реакция получих от д-р Петрана Каляшева, ето ти адрес: http://www.drkaliasheva.com/contacts хубаво е да вземеш и контактите на детската ти лекарка, при мен поиска тел на гинеколожката. успех!

Благодаря! С малко дете винаги е голяма разправията, та май ще идем посемейно. Запазихме час, да видим!
Filipa

Мнениеот Elica » 15 Апр 2015, 16:21

Е, много гадно, че и така семейно се налага, не знаех, че може да е толкова заразно! :( Успех с лечението.
Аватар
Elica

Мнениеот Filipa » 16 Апр 2015, 11:29

Elica написа:Е, много гадно, че и така семейно се налага, не знаех, че може да е толкова заразно! :( Успех с лечението.

Благодаря, Елица :) Гадно е, но пък по-добре е като хванем нещата отрано. Бях забравила какви екшъни има покрай мъничето. А и с неспането, работата, грижите.. имунната ми система е паднала и съм подготвена за всичко.
Filipa

Мнениеот Mon_ton » 16 Апр 2015, 12:47

Много е неприятно да страдаш от такова кожно заболяване, молуските са много упорити! :((
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Pacienti » 16 Апр 2015, 13:22

Filipa написа:
m0n4eto написа:

Благодаря! С малко дете винаги е голяма разправията, та май ще идем посемейно. Запазихме час, да видим!

Жалко, че детенцето се е заразило, стискам палци вие да сте добре. Ако можеш не му давай да се пипа до заразените участъци, така се рзпространява гадния вирус.
Pacienti

Мнениеот m0n4eto » 16 Апр 2015, 13:46

нито пипане, нито чесане! при мен имаше лек сърбеж, но д-р Каляшева ме посъветва да слагам студени компреси. успокоява кожата
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Slavena » 16 Апр 2015, 15:46

m0n4eto написа:нито пипане, нито чесане! при мен имаше лек сърбеж, но д-р Каляшева ме посъветва да слагам студени компреси. успокоява кожата

дали действа начина за овесената вода, както при изварата? :)
Slavena

Мнениеот m0n4eto » 17 Апр 2015, 11:10

Slavena написа:
m0n4eto написа:нито пипане, нито чесане! при мен имаше лек сърбеж, но д-р Каляшева ме посъветва да слагам студени компреси. успокоява кожата

дали действа начина за овесената вода, както при изварата? :)

това пък с изварата и овесената вода за сефте го чувам! не бих си правила експерименти, че кой знае какви белези може да си причиниш после!
Аватар
m0n4eto

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести