Filipa написа:И аз регистрирах проблем с молуски при малката ми дъщеря. Вратлето и ръчичките и се покриха със ситните издутини и веднага я заведох при педиатърката. Ще ми се с мъжа и сина ми да направим преглед при добър кожен лекар. Препоръки за добър дерматолог в София или в близост до София?
m0n4eto написа:Filipa написа:И аз регистрирах проблем с молуски при малката ми дъщеря. Вратлето и ръчичките и се покриха със ситните издутини и веднага я заведох при педиатърката. Ще ми се с мъжа и сина ми да направим преглед при добър кожен лекар. Препоръки за добър дерматолог в София или в близост до София?
много адекватна реакция получих от д-р Петрана Каляшева, ето ти адрес: http://www.drkaliasheva.com/contacts хубаво е да вземеш и контактите на детската ти лекарка, при мен поиска тел на гинеколожката. успех!
Elica написа:Е, много гадно, че и така семейно се налага, не знаех, че може да е толкова заразно!Успех с лечението.
Filipa написа:m0n4eto написа:Filipa написа:И аз регистрирах проблем с молуски при малката ми дъщеря. Вратлето и ръчичките и се покриха със ситните издутини и веднага я заведох при педиатърката. Ще ми се с мъжа и сина ми да направим преглед при добър кожен лекар. Препоръки за добър дерматолог в София или в близост до София?
много адекватна реакция получих от д-р Петрана Каляшева, ето ти адрес: http://www.drkaliasheva.com/contacts хубаво е да вземеш и контактите на детската ти лекарка, при мен поиска тел на гинеколожката. успех!
Благодаря! С малко дете винаги е голяма разправията, та май ще идем посемейно. Запазихме час, да видим!
m0n4eto написа:нито пипане, нито чесане! при мен имаше лек сърбеж, но д-р Каляшева ме посъветва да слагам студени компреси. успокоява кожата
Slavena написа:m0n4eto написа:нито пипане, нито чесане! при мен имаше лек сърбеж, но д-р Каляшева ме посъветва да слагам студени компреси. успокоява кожата
дали действа начина за овесената вода, както при изварата?
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта