Локумът написа::) Овесената вода т.е. с накиснати овесени ядки се ползва при варицела, туй за изварата не го знам може и грешка да е хаха
Filipa написа:Днес минахме на преглед с детето. Мъжът ми ще се разходи до кабинета към края на седмицата. Да чукам на дърво, при мен положението е добре. Д-р Каляшева даде доста практични съвети както за третирането на засегнатите зони, така и за хигиената по принцип при този тип зараза.
Препаратът, с който ще се мажем е малко скъпичък, но пък бил страшно качествен.
Filipa написа:Днес минахме на преглед с детето. Мъжът ми ще се разходи до кабинета към края на седмицата. Да чукам на дърво, при мен положението е добре. Д-р Каляшева даде доста практични съвети както за третирането на засегнатите зони, така и за хигиената по принцип при този тип зараза.
exotic написа:Filipa написа:Днес минахме на преглед с детето. Мъжът ми ще се разходи до кабинета към края на седмицата. Да чукам на дърво, при мен положението е добре. Д-р Каляшева даде доста практични съвети както за третирането на засегнатите зони, така и за хигиената по принцип при този тип зараза.
А съветите относно заболяването, би ли споделила?
m0n4eto написа:Filipa не перете дрешките на детето с вашите
draga.mihova написа:Най-лошото е, че родителите често са особено безотговорни, но се надяваме, че няма да се повтори този ужас!
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта