Filipa написа:Мислех, че в Южния парк вече са напръскали против кърлежи и бълхи. При Каляшева ли си ходила?
да макар че не ми беше удобно като локация, че смених квартирата, ама.....
Filipa написа:Мислех, че в Южния парк вече са напръскали против кърлежи и бълхи. При Каляшева ли си ходила?
m0n4eto написа:Filipa написа:Мислех, че в Южния парк вече са напръскали против кърлежи и бълхи. При Каляшева ли си ходила?
m0n4eto написа:Filipa написа:Мислех, че в Южния парк вече са напръскали против кърлежи и бълхи. При Каляшева ли си ходила?
Pacienti написа:m0n4eto написа:Filipa написа:Мислех, че в Южния парк вече са напръскали против кърлежи и бълхи. При Каляшева ли си ходила?
Каляшева ли ти махна кърлежа или сама го направи. Задължително трябва да му се направи изследване да не е преносител на болести!!!
m0n4eto написа:сама го махнах и се оказа, че не съм го махнала както трябва... затова отидох и на лекар
m0n4eto написа:Pacienti написа:m0n4eto написа:да макар че не ми беше удобно като локация, че смених квартирата, ама.....
Каляшева ли ти махна кърлежа или сама го направи. Задължително трябва да му се направи изследване да не е преносител на болести!!!
сама го махнах и се оказа, че не съм го махнала както трябва... затова отидох и на лекар
m0n4eto написа:аз съм добре вече... изследваха мен, защото изхвърлих кърлежа и не се сетих да го взема при лекарката. не се беше заабил много дълбоко и не създаде допълнителни проблеми. повече по тревите в парка - никога!
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта