19 Юни 2015, 12:03
19 Юни 2015, 15:43
19 Юни 2015, 16:26
Pacienti написа:Каво пръскане с тези дъждове... всичко се отмива. Каляшева ми каза, че няма сигурно средство против тях, трябва редовно да се оглеждаме и ако хванем, задължително да ги изследваме и да се следим за симптоми. Много хора неглижират проблема и после си патят.
23 Юни 2015, 15:01
Коцева написа:Pacienti написа:Каво пръскане с тези дъждове... всичко се отмива. Каляшева ми каза, че няма сигурно средство против тях, трябва редовно да се оглеждаме и ако хванем, задължително да ги изследваме и да се следим за симптоми. Много хора неглижират проблема и после си патят.
Наистина ли, аз си мислих, че си се запазват тези препарати няколко месеца, независимо от времето![]()
25 Юни 2015, 17:37
26 Юни 2015, 11:28
Filipa написа:Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша
26 Юни 2015, 15:26
Pacienti написа:Filipa написа:Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша
Да, много е опасно, знам за трагичен случай където дете почина заради ухапване от кърлеж.
26 Юни 2015, 16:33
Pacienti написа:Filipa написа:Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша
Да, много е опасно, знам за трагичен случай където дете почина заради ухапване от кърлеж.
29 Юни 2015, 04:13
30 Юни 2015, 17:58
Neven498 написа:Pacienti написа:Filipa написа:Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша
Ако е направило алергична реакция... Много тъжно.