Добави отговор

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

19 Юни 2015, 12:03

Интересното е, че вече трябва да са напръскали, но като се сетя миналата година и това не ги спря, беше същото положение :|

19 Юни 2015, 15:43

Каво пръскане с тези дъждове... всичко се отмива. Каляшева ми каза, че няма сигурно средство против тях, трябва редовно да се оглеждаме и ако хванем, задължително да ги изследваме и да се следим за симптоми. Много хора неглижират проблема и после си патят.

19 Юни 2015, 16:26

Pacienti написа:Каво пръскане с тези дъждове... всичко се отмива. Каляшева ми каза, че няма сигурно средство против тях, трябва редовно да се оглеждаме и ако хванем, задължително да ги изследваме и да се следим за симптоми. Много хора неглижират проблема и после си патят.

Наистина ли, аз си мислих, че си се запазват тези препарати няколко месеца, независимо от времето :shock: :shock:

23 Юни 2015, 15:01

Коцева написа:
Pacienti написа:Каво пръскане с тези дъждове... всичко се отмива. Каляшева ми каза, че няма сигурно средство против тях, трябва редовно да се оглеждаме и ако хванем, задължително да ги изследваме и да се следим за симптоми. Много хора неглижират проблема и после си патят.

Наистина ли, аз си мислих, че си се запазват тези препарати няколко месеца, независимо от времето :shock: :shock:

Като напръскат не трябва да вали поне 3 дни за да измрът гадовете, после се смята, че е безопасно.

25 Юни 2015, 17:37

Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша ;)

26 Юни 2015, 11:28

Filipa написа:Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша ;)

Да, много е опасно, знам за трагичен случай където дете почина заради ухапване от кърлеж.

26 Юни 2015, 15:26

Pacienti написа:
Filipa написа:Те хубаво пръскат по парковете, но пак не е гаранция, ако решиш да си напрвиш една разходка до Витоша ;)

Да, много е опасно, знам за трагичен случай където дете почина заради ухапване от кърлеж.

Леле, какво се е случило, не знаех, че е възможно!? :cry:

26 Юни 2015, 16:33

Pacienti написа:

Ако е направило алергична реакция... Много тъжно.

29 Юни 2015, 04:13

Pacienti написа:

Наскоро ли е било, в градски район ли? Ужас!

30 Юни 2015, 17:58

Neven498 написа:
Pacienti написа:

Ако е направило алергична реакция... Много тъжно.

Не е алергична реакция, изключително нелепа ситуация... Утре ще разкажа подробно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20