21 Май 2015, 16:31
Pacienti написа:m0n4eto написа:аз съм добре вече... изследваха мен, защото изхвърлих кърлежа и не се сетих да го взема при лекарката. не се беше заабил много дълбоко и не създаде допълнителни проблеми. повече по тревите в парка - никога!
Въпреки изследванията, следи мястото на ухапване дали не се зачервява, да не се получи така нареченото пауново око.
Доколкото си спомням имаше инкубационен период, Каляшева сигурно те е предупредила.
25 Май 2015, 12:15
gomez123 написа:Pacienti написа:m0n4eto написа:аз съм добре вече... изследваха мен, защото изхвърлих кърлежа и не се сетих да го взема при лекарката. не се беше заабил много дълбоко и не създаде допълнителни проблеми. повече по тревите в парка - никога!
Въпреки изследванията, следи мястото на ухапване дали не се зачервява, да не се получи така нареченото пауново око.
Доколкото си спомням имаше инкубационен период, Каляшева сигурно те е предупредила.
![]()
И аз миналото лято имах някакво такова мишеновидно ухапано и растеше все повече, посъветваха ме да му слагам компреси с Риванол и се оправи, но дали не съм болна от Лаймска болест или някаква друга
25 Май 2015, 14:54
26 Май 2015, 11:53
Pacienti написа:m0n4eto написа:аз съм добре вече... изследваха мен, защото изхвърлих кърлежа и не се сетих да го взема при лекарката. не се беше заабил много дълбоко и не създаде допълнителни проблеми. повече по тревите в парка - никога!
26 Май 2015, 14:16
27 Май 2015, 12:20
LaCoquine написа:Много се радвам, че си добре, следих историята ти, тъй като имам някакъв ужасен страх от тези буби, които кръвосмучат
01 Юни 2015, 13:52
LaCoquine написа:Много се радвам, че си добре, следих историята ти, тъй като имам някакъв ужасен страх от тези буби, които кръвосмучат
01 Юни 2015, 16:07
02 Юни 2015, 13:53
Kremiliya написа:О, трябва много да се внимава, аз да си призная, дори като се почесвам и внимавам да не се окаже, чет ам където ме сърби има някоя буболечка.
09 Юни 2015, 13:44