Добави отговор

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

21 Апр 2015, 15:27

Днес за съжаление са и двете, скоро пак имаше училищата в града :evil:

22 Апр 2015, 12:34

Pacienti написа:
Filipa написа:Днес минахме на преглед с детето. Мъжът ми ще се разходи до кабинета към края на седмицата. Да чукам на дърво, при мен положението е добре. Д-р Каляшева даде доста практични съвети както за третирането на засегнатите зони, така и за хигиената по принцип при този тип зараза.

Препаратът, с който ще се мажем е малко скъпичък, но пък бил страшно качествен. :roll:

Как е детето ви. Много ли се е разпространил вирусът. При теб има ли прояви? :)

Малко късно видях въпроса. Много по-добре сме вече, благодаря. Малкото не е особено засегнато, но в крайна сметка заразата си е зараза и искаме да я овладеем възможно най-бързо. При мен и мъжа ми няма прояви засега, или поне не сме забелязали или усетили. Той е на преглед утре.

24 Апр 2015, 11:14

подобрения има ли?

24 Апр 2015, 14:29

m0n4eto написа:подобрения има ли?

Има. ;) Мъжът е добре, вчера беше на преглед. Няма нищо по него, но пък поне се консултира за един обрив, дето май ще се окаже алергия. С един куршум - два заека. Дечкото до сряда мислим, че ще е добре за градина.

05 Май 2015, 10:28

Filipa написа:

Има. ;) Мъжът е добре, вчера беше на преглед. Няма нищо по него, но пък поне се консултира за един обрив, дето май ще се окаже алергия. С един куршум - два заека. Дечкото до сряда мислим, че ще е добре за градина.

явно на мен ми е тръгнало по лекари да ходя..... сега пък алергия от ухапване, страхотно просто!

05 Май 2015, 12:51

m0n4eto написа:
Filipa написа:

явно на мен ми е тръгнало по лекари да ходя..... сега пък алергия от ухапване, страхотно просто!

ееее, от бълхи ли? :(

07 Май 2015, 11:35

Kremiliya написа:ееее, от бълхи ли? :(

нееее, кърлеж беше! поду се, стана един ужасен мехур който и да пукам, после пак си се пълни... после и на глезена ми излезнаха две такива (това беше свивката зад коляното..) никакви полянки повече... ужас!

07 Май 2015, 12:41

m0n4eto написа:
Kremiliya написа:ееее, от бълхи ли? :(

нееее, кърлеж беше! поду се, стана един ужасен мехур който и да пукам, после пак си се пълни... после и на глезена ми излезнаха две такива (това беше свивката зад коляното..) никакви полянки повече... ужас!

Наистина е ужас, страшно ми звучи, изкчително опасно си е, лекуваш ли се и как разбрахте, че е от кърлеж, сам ли е паднал? :roll:

12 Май 2015, 12:13

ами там където ме беше захапала буболечката започна да се зачервява, но си помислих че е от комар, нали започнаха да си прелитат вече... но 2 дни по-късно вдигнах температура и мястото се позачерви още, стан едно петно голямо. сега съм ок, но имаше и лечение, да. разни антибиотици, отделно парацетамол да ми падне температурата. добре, че живея наблизо до докторката, както е тръгнало на посещения :evil: от южния парк направо в кабинета и на България! :evil:

12 Май 2015, 16:25

Мислех, че в Южния парк вече са напръскали против кърлежи и бълхи. При Каляшева ли си ходила?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20