m0n4eto написа:дадоха ми хитра идея да пръскам обувките си с пипета против кърлежи, разтворена във вода. това щяло да държи бубите настрана
Бях чела, че с това можеш да избиеш и хлебарките вкъщи.

m0n4eto написа:дадоха ми хитра идея да пръскам обувките си с пипета против кърлежи, разтворена във вода. това щяло да държи бубите настрана
Pacienti написа:m0n4eto написа:дадоха ми хитра идея да пръскам обувките си с пипета против кърлежи, разтворена във вода. това щяло да държи бубите настрана
Каква е тази пипета против кърлежи, че и аз хванах от Южния парк.
Голям екшън беше, в понеделник сутринта го видях под мишницата и веднага тичам при Каляшева, докато стигна гадината да вземе сама да се пусне.
Понякога се случвало, на мястото на ухапването имам само миниатюрни дупчици, ама сега не мога да го дам за изследване.
m0n4eto написа:Pacienti написа:m0n4eto написа:дадоха ми хитра идея да пръскам обувките си с пипета против кърлежи, разтворена във вода. това щяло да държи бубите настрана
Каква е тази пипета против кърлежи, че и аз хванах от Южния парк.
Голям екшън беше, в понеделник сутринта го видях под мишницата и веднага тичам при Каляшева, докато стигна гадината да вземе сама да се пусне.
Понякога се случвало, на мястото на ухапването имам само миниатюрни дупчици, ама сега не мога да го дам за изследване.
продават се в зоомагазините, казваш че искаш за най-големите кучета над 30кг. и я изсипваш в бутилчица с пръскалка и вода. като се напръскаш, всичко което може да ти полепне - кърлеж, буболечка умира
Filipa написа:Pacienti, тези пипети са безвредни както за хора, така и за животни. Аз така изчистих хлебарките вкъщи, а имам малко дете. Освен ако нямаш алергия към някоя от съставките, не би трябвало да ти стане нищо.
Pacienti написа:Filipa написа:Pacienti, тези пипети са безвредни както за хора, така и за животни. Аз така изчистих хлебарките вкъщи, а имам малко дете. Освен ако нямаш алергия към някоя от съставките, не би трябвало да ти стане нищо.
Щом и хлебарките мрът, не ми изглежда безвредно, особено за деца.
Ще питам Каляшева, че ми предстои ходене по диви места.
sofi_black написа:Pacienti написа:Filipa написа:Pacienti, тези пипети са безвредни както за хора, така и за животни. Аз така изчистих хлебарките вкъщи, а имам малко дете. Освен ако нямаш алергия към някоя от съставките, не би трябвало да ти стане нищо.
Оо за хлебарките това наиситна си е добра идея, че в последната седмица са ни нападнали, но за фината детска кожа, не зная как ще се отрази
Pacienti написа:Filipa написа:Pacienti, тези пипети са безвредни както за хора, така и за животни. Аз така изчистих хлебарките вкъщи, а имам малко дете. Освен ако нямаш алергия към някоя от съставките, не би трябвало да ти стане нищо.
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта