07 Апр 2015, 16:07
07 Апр 2015, 16:13
07 Апр 2015, 16:16
08 Апр 2015, 10:44
rabotnata pchela написа:За първи път чувам за това заболяване. Много е неприятно наистина, сега видях в нета, не си ли се консултирала с кожен лекар?
08 Апр 2015, 10:47
dessiblond написа:А погледнах снимки, но не мога да преценя дали е друго име на гениталните брадавици или си е съвсем различно нещоот първото съм се лекувала, но тези молуски май са по-кофти, понеже презервативите не могат да те опазят на 100%
08 Апр 2015, 11:04
09 Апр 2015, 14:30
Pacienti написа:Не са генитални брадавици, казват се точно молуски и се причиняват от вирус. Разбирам драмата на m0n4eto защото най-често се предават по полов път, но не само.
Преди две години с мъжът ми се заразихме на морето, от тогава не давам на никой да сяда на хавлиите ни. Имах шанса, че бях на кожен преглед по друга причина и докторката ги хвана в начален стадий. Слава богу не се стигна до кюретаж, преборихме ги с химичен метод. Имунната система е много важна при лечението за да няма рецидиви.
09 Апр 2015, 14:33
m0n4eto написа:Pacienti написа:Не са генитални брадавици, казват се точно молуски и се причиняват от вирус. Разбирам драмата на m0n4eto защото най-често се предават по полов път, но не само.
Преди две години с мъжът ми се заразихме на морето, от тогава не давам на никой да сяда на хавлиите ни. Имах шанса, че бях на кожен преглед по друга причина и докторката ги хвана в начален стадий. Слава богу не се стигна до кюретаж, преборихме ги с химичен метод. Имунната система е много важна при лечението за да няма рецидиви.
ужасно неприятно е! толкова ме беше срам... лекарката ми оказа голяма подкрепа, защото си е неприятно да ти лепнат такава болест, а и едновременно с това да ти изневерят!
09 Апр 2015, 15:38
09 Апр 2015, 16:17
sofi_black написа:m0n4eto написа:Pacienti написа:Не са генитални брадавици, казват се точно молуски и се причиняват от вирус. Разбирам драмата на m0n4eto защото най-често се предават по полов път, но не само.
ужасно неприятно е! толкова ме беше срам... лекарката ми оказа голяма подкрепа, защото си е неприятно да ти лепнат такава болест, а и едновременно с това да ти изневерят!
Напълно те разбирам, мила, същото съм го преживяла, но с друго лепнато. Радвам се, че си попаднала на добър професионалист и че вече всичко е окПожелавам ти светли празници и повече искрени хора около теб, май в такива моменти се осъзнава колко са важни те
<3
Kremiliya написа:Ужас!!! Добре, че всичко е останало в миналото, за първи път чувам за тази болест, но наистина много неприятна звучи да е !