Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

31 Юли 2015, 16:32

Така е, важно е да хващаш момента и да го изживееш както си трябва, без да се опасяваш от последствията, особено когато знаеш, че имаш човек, който винаги ще е със, до и зад теб! :)

03 Авг 2015, 08:46

Преди години, когато се роди синът ми, мъжа ми не изпитваше абсолютно никакво сексуално желание и влечение. За 2 години дали и 5 пъти правихме секс, но с времето нещат асе оправиха, малко по малко. Но и с времето и с годините не е както в началото. :(

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

03 Авг 2015, 13:24

:lol: Признавам си, от както имаме интернет по-рядко се сещаме за ласки помежду си, просто не ни остава време да скучаем.

03 Авг 2015, 14:24

Kaya написа::lol: Признавам си, от както имаме интернет по-рядко се сещаме за ласки помежду си, просто не ни остава време да скучаем.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Вие от скука ли правите секс, бе :mrgreen: Иначе, че отнема доста голяма част от времето - така е, ама ако започнете да правите секс само, когато нета спрее, работата не е на добре :!:

03 Авг 2015, 14:39

Секс не нета като спре, ами тока само като спре. хахахха

03 Авг 2015, 15:49

Еее,стига де ! аз толкова обичам да правя секс, направо ... не ми се мисли как така ще правя секс от време на време, вие нормални ли сте? :Р

03 Авг 2015, 16:00

Jully написа:Преди години, когато се роди синът ми, мъжа ми не изпитваше абсолютно никакво сексуално желание и влечение. За 2 години дали и 5 пъти правихме секс, но с времето нещат асе оправиха, малко по малко. Но и с времето и с годините не е както в началото. :(

Ее, много гадно! Нали уж на жените им пада либидото, а мъжете винаги имат желание за секс. :roll:

03 Авг 2015, 16:20

Lisica написа:
Jully написа:Преди години, когато се роди синът ми, мъжа ми не изпитваше абсолютно никакво сексуално желание и влечение. За 2 години дали и 5 пъти правихме секс, но с времето нещат асе оправиха, малко по малко. Но и с времето и с годините не е както в началото. :(

Ее, много гадно! Нали уж на жените им пада либидото, а мъжете винаги имат желание за секс. :roll:

Ами, че Jully си е жена, нормално да й падне либидото, но като цяло е нормално и при двамата да падне либидото, все пак си всекидневно с този човек и в сексуален аспект отново си пак само с него... с години... :oops: мене ме е страх от нещо такова :oops:

03 Авг 2015, 17:04

Lisica написа:Еее,стига де ! аз толкова обичам да правя секс, направо ... не ми се мисли как така ще правя секс от време на време, вие нормални ли сте? :Р

То не пречи, де, аз от време на време вечер като се събудя и си зяпам дали някой не ми е писал, отговарям си, унасям се и пак си заспивам ;)

03 Авг 2015, 17:26

Не мога да си представя как ще стана от сън да си проверявам фейсбука хахах :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 68