Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Gorica23 » 07 Авг 2015, 12:00

rabotnata pchela написа:
Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите. ;)

Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем... ;)

Абе не съм съгласна обаче,че трябва. Все пак сега поне пренасянето на мебели е главнл тяхна работа,а не наша. Но ако и в това станем по-добри можеш да си сигурна ,че няма да искат да ни отменят.

В никакъв случай, само да си знаят, че можем. :lol:
Gorica23

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 12:25

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:
Gorica23 написа:Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем... ;)

Абе не съм съгласна обаче,че трябва. Все пак сега поне пренасянето на мебели е главнл тяхна работа,а не наша. Но ако и в това станем по-добри можеш да си сигурна ,че няма да искат да ни отменят.

В никакъв случай, само да си знаят, че можем. :lol:

Ооо не така, аз не мога да чакам на онзи, който я решил да си дойде след работа или да пие бири с приятели, я не, правя всичко сама и нищо не ми тежи, местя си мебелите, размествам, боядисвам, мразя да чакам на някой да върши работата, която аз съм решила, винаги е било така в нашето семейство и така съм възпитана :!:
YoLindi

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 12:44

Аз ли съм от малкото останали жени, които правят секс само, когато са влюбени в партньора си, на всички други ли не им пука толкова вече? :roll:
YoLindi

Мнениеот Malina » 07 Авг 2015, 13:06

YoLindi написа:Аз ли съм от малкото останали жени, които правят секс само, когато са влюбени в партньора си, на всички други ли не им пука толкова вече? :roll:

Аз не правя секс за спорта и никога не ми се е случвало, не мога за единия кеф да си легна с някой като знам ,че утре ще ме зареже.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Malina » 07 Авг 2015, 13:09

YoLindi написа:Ооо не така, аз не мога да чакам на онзи, който я решил да си дойде след работа или да пие бири с приятели, я не, правя всичко сама и нищо не ми тежи, местя си мебелите, размествам, боядисвам, мразя да чакам на някой да върши работата, която аз съм решила, винаги е било така в нашето семейство и така съм възпитана :!:

Добре са те възпитали, браво! :) Научи и дъщеря си така да бъде слугиня на мъжа си,с амо ще ми отговоришли на едни въпрос, за какво ти е изобщо да имаш мъж, само да има кой да те оправи вечерта ли? :shock:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Gorica23 » 07 Авг 2015, 13:16

YoLindi написа:Ооо не така, аз не мога да чакам на онзи, който я решил да си дойде след работа или да пие бири с приятели, я не, правя всичко сама и нищо не ми тежи, местя си мебелите, размествам, боядисвам, мразя да чакам на някой да върши работата, която аз съм решила, винаги е било така в нашето семейство и така съм възпитана :!:

Това звучи страшно :shock:
Gorica23

Мнениеот Jully » 07 Авг 2015, 13:19

YoLindi не знам на колко си години, но това възпитание е присъщо на жените, които са вече баби и прабаби! Младите за щастие се научиха да изискват от мъжете си и да не се превръщат в техни слуги. Предполагам и секс не отказваш на мъжа ти, за да е доволен той, а твоите желания надали имат някакво значение.
Аватар
Jully

Мнениеот Snejna » 07 Авг 2015, 14:58

Рядкост са хората, които не правят секс за спорта, всички го практикуват, защото им харесва, дори се уговарят във фейсбук, така че в тоя случай мрежата само помага
Аватар
Snejna

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 15:06

Jully написа:YoLindi не знам на колко си години, но това възпитание е присъщо на жените, които са вече баби и прабаби! Младите за щастие се научиха да изискват от мъжете си и да не се превръщат в техни слуги. Предполагам и секс не отказваш на мъжа ти, за да е доволен той, а твоите желания надали имат някакво значение.

Jully, това се казва независимост :arrow: когато искаш нещо го правиш, а не чакаш на никого да ти помага, защото видиш ли ще ти се счупят ръчичките, ако удовлетвориш собствените си желания. И напротив, не правя нищо по задължение, а само защото ми е скимнало и го искам сега и в този момент, а аз по принцип секс не отказвам, ама и на мене не ми отказват, това че вие сте вечно изморени, защото излизвате не мъжете си, а къщата, готвите 100 манджи и дундуркате деца, ваш проблем си е, спала съм с мъже като вашите и да ви кажа - жадуват за някой нормален човек или дори и да не е нормален, просто да е независим! :mrgreen:
YoLindi

Мнениеот Pacienti » 07 Авг 2015, 16:05

YoLindi написа:
Jully написа:YoLindi не знам на колко си години, но това възпитание е присъщо на жените, които са вече баби и прабаби! Младите за щастие се научиха да изискват от мъжете си и да не се превръщат в техни слуги. Предполагам и секс не отказваш на мъжа ти, за да е доволен той, а твоите желания надали имат някакво значение.

Jully, това се казва независимост :arrow: когато искаш нещо го правиш, а не чакаш на никого да ти помага, защото видиш ли ще ти се счупят ръчичките, ако удовлетвориш собствените си желания. И напротив, не правя нищо по задължение, а само защото ми е скимнало и го искам сега и в този момент, а аз по принцип секс не отказвам, ама и на мене не ми отказват, това че вие сте вечно изморени, защото излизвате не мъжете си, а къщата, готвите 100 манджи и дундуркате деца, ваш проблем си е, спала съм с мъже като вашите и да ви кажа - жадуват за някой нормален човек или дори и да не е нормален, просто да е независим! :mrgreen:

Не вярвам мъжът ми да жадува да вдигам мебелите сама, или поне по никакъв начин не го показва. :lol:
Ще взема да го питам. :mrgreen:
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски