07 Авг 2015, 12:00
rabotnata pchela написа:Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Да ви се намеся и аз в разговора. Единственото силно нещо при мъжете е физическото превъзходство, което имат над нас. С друго не мога да кажа, че са по-велики от нас самите.
Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем...
Абе не съм съгласна обаче,че трябва. Все пак сега поне пренасянето на мебели е главнл тяхна работа,а не наша. Но ако и в това станем по-добри можеш да си сигурна ,че няма да искат да ни отменят.
07 Авг 2015, 12:25
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Gorica23 написа:Ако минем специлен курс на обучение, може и това превъзходство да им отнемем...
Абе не съм съгласна обаче,че трябва. Все пак сега поне пренасянето на мебели е главнл тяхна работа,а не наша. Но ако и в това станем по-добри можеш да си сигурна ,че няма да искат да ни отменят.
В никакъв случай, само да си знаят, че можем.
07 Авг 2015, 12:44
07 Авг 2015, 13:06
YoLindi написа:Аз ли съм от малкото останали жени, които правят секс само, когато са влюбени в партньора си, на всички други ли не им пука толкова вече?
07 Авг 2015, 13:09
YoLindi написа:Ооо не така, аз не мога да чакам на онзи, който я решил да си дойде след работа или да пие бири с приятели, я не, правя всичко сама и нищо не ми тежи, местя си мебелите, размествам, боядисвам, мразя да чакам на някой да върши работата, която аз съм решила, винаги е било така в нашето семейство и така съм възпитана
07 Авг 2015, 13:16
YoLindi написа:Ооо не така, аз не мога да чакам на онзи, който я решил да си дойде след работа или да пие бири с приятели, я не, правя всичко сама и нищо не ми тежи, местя си мебелите, размествам, боядисвам, мразя да чакам на някой да върши работата, която аз съм решила, винаги е било така в нашето семейство и така съм възпитана
07 Авг 2015, 13:19
07 Авг 2015, 14:58
07 Авг 2015, 15:06
Jully написа:YoLindi не знам на колко си години, но това възпитание е присъщо на жените, които са вече баби и прабаби! Младите за щастие се научиха да изискват от мъжете си и да не се превръщат в техни слуги. Предполагам и секс не отказваш на мъжа ти, за да е доволен той, а твоите желания надали имат някакво значение.
07 Авг 2015, 16:05
YoLindi написа:Jully написа:YoLindi не знам на колко си години, но това възпитание е присъщо на жените, които са вече баби и прабаби! Младите за щастие се научиха да изискват от мъжете си и да не се превръщат в техни слуги. Предполагам и секс не отказваш на мъжа ти, за да е доволен той, а твоите желания надали имат някакво значение.
Jully, това се казва независимосткогато искаш нещо го правиш, а не чакаш на никого да ти помага, защото видиш ли ще ти се счупят ръчичките, ако удовлетвориш собствените си желания. И напротив, не правя нищо по задължение, а само защото ми е скимнало и го искам сега и в този момент, а аз по принцип секс не отказвам, ама и на мене не ми отказват, това че вие сте вечно изморени, защото излизвате не мъжете си, а къщата, готвите 100 манджи и дундуркате деца, ваш проблем си е, спала съм с мъже като вашите и да ви кажа - жадуват за някой нормален човек или дори и да не е нормален, просто да е независим!