Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Mon_ton » 18 Сеп 2015, 14:07

Хм, Gorica23 сега ме накара ад се замисля дали не познавам някой срамежлив.. но си права до някъде, аз си мисля, че точно тея, които го докарват най-много на приказки и твърдения, че са голяма работа всъщност не са.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот YoLindi » 18 Сеп 2015, 14:59

Gorica23 написа:
Lollipop написа:
fawla написа:неее, не е така, знаеш ли колко приетснителни мъже познавам, направо им се връзва устата на възел, те в леглото не знаят как да си поискат нещо, а камо ли по телефона да дават какъвто и е да било вид обяснения.

О, да брат ми е такъв, хляб не може да си купи, представям си как обяснява на някоя къде и как и защо я бара... не става :geek: :mrgreen:

Не ги подценявайте, срамежливците са големи чаровници и понякога доста палави, скрити лимонки... :)

Абсолютно права е Горица, не само, че са чаровници, ами и са доста властни в леглото :mrgreen:
YoLindi

Мнениеот Jully » 18 Сеп 2015, 16:45

мале,мале! :) хм, сега се чудя дали не съм извадила късмет,моят мъж беше доста срамежлив като по-малък, понеже се знаем от доста години.. :)
Аватар
Jully

Мнениеот Pipilota » 19 Сеп 2015, 08:51

Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него. :) Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот S_Milenska » 19 Сеп 2015, 10:06

Pipilota написа:Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него. :) Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс. :mrgreen:

Ее, твоят мъж ще разбере! Все пак трябва да е малко по-отзивчив, а и детето не е само твое. Когато се адаптира всичко ще се върне по старо му, никой не е умрял от липса на секс. ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Fancy » 22 Сеп 2015, 14:39

S_Milenska написа:
Pipilota написа:Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него. :) Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс. :mrgreen:

Ее, твоят мъж ще разбере! Все пак трябва да е малко по-отзивчив, а и детето не е само твое. Когато се адаптира всичко ще се върне по старо му, никой не е умрял от липса на секс. ;)

Абе хем е така, хем не е, вярно е доста повече са погинали от секс, а не от липсата му, :mrgreen: но от друга страна детето не е малко, как така му позволявате да спи при вас :?: :!:
Fancy

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

Мнениеот Nightmare » 22 Сеп 2015, 16:11

Lollipop написа:
Andrey написа:Е, много ясно, че социалните мрежи ще пречат до голяма степен на много случващи се неща иначе. :) Толкова забавления прпопускаме покрай щракането по телефоните...

То не е само секс наистина, излизания, срещи с приятели, емоции, споделяне, всичко се случва по телефона за съжаление.

Е, аз съм типичен пример, въпреки че съм от по-старото поколение - не е така, мит е!
Nightmare

Мнениеот Lisandra » 23 Сеп 2015, 14:08

Внимавай да не се нанесе в леглото ти за постоянно, наистина не е малък. Остави го да спи с баща си една вечер, да видиш дали това е проблема или си търси повод за да е с теб. :)
Lisandra

Мнениеот Lollipop » 23 Сеп 2015, 14:29

Fancy написа:
S_Milenska написа:

Абе хем е така, хем не е, вярно е доста повече са погинали от секс, а не от липсата му, :mrgreen: но от друга страна детето не е малко, как така му позволявате да спи при вас :?: :!:

Напълно нормално, след като детето трудно се адаптира в първи клас, според теб е по-важно родителите да си играят на вътре-вънка, отколкото да покажат разбиране и подкрепа към детето си!??!? :shock:
Аватар
Lollipop

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Сеп 2015, 16:27

Естествено, че е важно, за такива деца само шамари зад врата да се осъзнаят, че животът е кофти. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски