Gorica23 написа:Lollipop написа:fawla написа:неее, не е така, знаеш ли колко приетснителни мъже познавам, направо им се връзва устата на възел, те в леглото не знаят как да си поискат нещо, а камо ли по телефона да дават какъвто и е да било вид обяснения.
О, да брат ми е такъв, хляб не може да си купи, представям си как обяснява на някоя къде и как и защо я бара... не става![]()
Не ги подценявайте, срамежливците са големи чаровници и понякога доста палави, скрити лимонки...
Pipilota написа:Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него.Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс.
S_Milenska написа:Pipilota написа:Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него.Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс.
Ее, твоят мъж ще разбере! Все пак трябва да е малко по-отзивчив, а и детето не е само твое. Когато се адаптира всичко ще се върне по старо му, никой не е умрял от липса на секс.
Lollipop написа:Andrey написа:Е, много ясно, че социалните мрежи ще пречат до голяма степен на много случващи се неща иначе.Толкова забавления прпопускаме покрай щракането по телефоните...
То не е само секс наистина, излизания, срещи с приятели, емоции, споделяне, всичко се случва по телефона за съжаление.
Pipilota написа:Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него.Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс.
Fancy написа:S_Milenska написа:Pipilota написа:Аз да ви призная у нас напоследък любовен живот почти няма. Всички сме много ангажирани, а малкия нещо е много неспокоен и държи да спи при мен, това продължава от около месец и няма изглед да свърши скоро. Явно е стрес покрай училището, понеже е нещо ново за него.Надявам се мъжът да изтърпи, пък и аз покрай него, гледам го как ми хвърля от време на време по някой лош поглед, но не мога да оставя малкия, спи много неспокойно. Освен и ние да минем на онлайн секс.
Ее, твоят мъж ще разбере! Все пак трябва да е малко по-отзивчив, а и детето не е само твое. Когато се адаптира всичко ще се върне по старо му, никой не е умрял от липса на секс.
Абе хем е така, хем не е, вярно е доста повече са погинали от секс, а не от липсата му,но от друга страна детето не е малко, как така му позволявате да спи при вас
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта